Webcollection
Image default
Gezondheid

U zit goed met een zorgverzekering van Salland

Salland Zorgverzekeringen streeft naar passende zorg voor iedereen. Het maakt niet uit wat uw leeftijd is of hoeveel zorg u nodig heeft. Iedereen die zorg nodig heeft, zit goed met een zorgverzekering van Salland. De één maakt veel gebruik van gezondheidszorg, terwijl de ander slechts af en toe een dokter nodig heeft. Daarom kunt u bij Salland naast een basisverzekering kiezen uit vier verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Op die manier kiest u zelf de zorgverzekering die past bij de wensen en eisen van u en uw gezin.

Eigen risico; verplicht en vrijwillig

Voor de meeste zorg die onder de basisverzekering valt, geldt een verplicht eigen risico. De hoogte van dit bedrag wordt elk jaar wettelijk vastgesteld. Het verplicht eigen risico geldt niet voor uw bezoek aan de huisarts. Naast het verplicht eigen risico kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager de zorgpremie.

Voor velen brengt het eigen risico vragen met zich mee.

  • Wordt bij het vervoer in een ambulance het eigen risico aangesproken?
  • Welke zorg valt er precies buiten het eigen risico?
  • Kan ik het eigen risico gespreid betalen?

Zorgverzekeraar Salland biedt heldere informatie over het eigen risico zorgverzekering 2017. Heeft u liever contact met een medewerker? Bel dan met de klantenservice via (0570) 68 74 84 of mail naar info @ salland.nl.

Voor meer info : https://www.salland.nl