Webcollection
Image default
Groothandel

Karakter met muurstickers in de woonkamer

Met muurstickers in de woonkamer van De Fabriek Muurstickers heb je veel opties om een geheel eigen sfeer te realiseren. Denk maar eens aan een industriële toepassing, waarbij je fotobehang met een beeltenis van een oude stenen muur kiest. In combinatie met verlichting in de kamer creëer je zo een sfeervolle omgeving. Het is anders dan de gebruikelijke schilderijen die je moet ophangen om het standaard behang wat op te vrolijken. Met muurstickers in de woonkamer zorg je voor een hele nieuwe omgeving, waarbij je zelf volledig de eigen invulling kiest.

Inspirerende muurstickers voor de woonkamer

Heb je ideeën voor aan de muur? Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Het gaat niet langer om de meest basic teksten, maar denk bijvoorbeeld aan fotobehang van een stenen muur of aan muurstickers met een originele tekst. Heb je een speciale boodschap en wil je deze graag aan de muur vereeuwigen? Dan is dat met muurstickers in de woonkamer mogelijk. Hierdoor geef je de hele ruimte een geheel eigen invulling, welke nog niet zoveel andere huishoudens hebben.

Stijl en karakter bij thuiskomst

De woonkamer is een eigen omgeving waar je jouw stijl graag wil doorvoeren. Dat kan met muurstickers in de woonkamer en er is steeds meer mogelijk. Foto’s van herkenbare plekken, merken of portretten. Muurstickers in de woonkamer geven karakter aan de ruimte. Doe alvast inspiratie op. Kijk bij De Fabriek Muurstickers voor mogelijke stickers, welke speciaal op maat gemaakt kunnen worden. Een unieke mogelijkheid voor iedere woonkamer!

Ook mooi: fotobehang van een stenen muur

Voor wie een meer authentieke look wil geven aan het interieur is er fotobehang van een stenen muur. Deze optie is in diverse kleurtinten mogelijk, in een donkere vorm of juist heel licht. Kies voor een geschikte ambiance in ieder jaargetijde. Met fotobehang van een stenen muur van De Fabriek Muurstickers is er van alles mogelijk om het interieur een authentieke sfeer te geven.

Gerelateerde artikelen

Twee diverse situaties waarbij u gebruik kunt maken van tegels

Vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel? Ga voor mooie fonteinen

Waarom oude Louvre deuren populair zijn