Webcollection
Image default
Groothandel

Twee diverse situaties waarbij u gebruik kunt maken van tegels

Tegels worden veel gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken. Dat is ook niet vreemd, want ze zijn erg gemakkelijk te onderhouden en daarbij ook snel geplaatst.  U kunt een tegel vinden in allerlei uitvoeringen: in elke kleur, met elk soort reliëf en met allerlei patronen. Hierdoor bestaan er tegels die passen bij elke soort ruimte en elk interieur. Als doe-het-zelver is tegelzetten een vaardigheid die goed van pas kan komen. Hier vindt u twee situaties waarin u indruk kunt maken met tegels.

Tegels als onderdeel van een renovatieproject

Als u een oudere woning aan het renoveren bent, dan wilt u deze waarschijnlijk zoveel mogelijk in de oude glorie herstellen. Heeft u ergens een stuk tegelmuur die grotendeels vervallen is, dan kunt u het patroon overnemen en laten drukken op nieuwe tegels. Bij Van Noort BV kunt u dit laten doen. Bovendien kunt u in deze bouwmarkt alle bouwmaterialen aanschaffen die u hier ook bij nodig heeft. Door tegels op maat te laten maken en emailleren kunt u de oude muur exact zo restaureren als deze al die jaren geleden is geweest. Deze optie is natuurlijk ook ideaal als u zelf een patroon voor ogen heeft en u kunt er de juiste tegel niet bij vinden.

Het gebruik van een buitentegel

Misschien denkt u bij het gebruik van een tegel niet direct aan uw tuin, maar ook hier zijn deze ideale bouwmaterialen perfect toe te passen. Met een mooie terracottategel waant u zichzelf in een tuin ergens in Italië en met een tegel met een oosterse print gaat u naar een Turks badhuis. Plaatst u een keuken in uw tuin, een zitplek of een jacuzzi? Dan kunt u deze plaats echt speciaal maken met een bijzondere tegel. Tegels zijn waterafstotend en gaan erg lang mee, waardoor ze ideaal zijn voor in uw tuin. Ga daarom nu naar uw bouwmarkt, schaf de bouwmaterialen aan en ga aan de slag!