Webcollection
Image default
Groothandel

Vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel? Ga voor mooie fonteinen

Er bestaan zo veel verschillende soorten vuurwerk, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel wordt daar niet gemakkelijker op. Fonteinen zijn een goede optie voor de beginnende vuurwerk-afsteker of voor gezinnen met jonge kinderen. Dit komt omdat de fontein valt in vuurwerkcategorie één, dat wil zeggen dat dit vuurwerk veilig en gebruikersvriendelijk is. Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam, is de kleurrijke fontein misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je meer over de verschillende vuurwerkcategorieën en het effect van de fontein. Handig om te weten wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam.

 

Vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel: vuurwerkcategorie 1 en 2

Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam, is het handig om te weten dat vuurwerk in twee soorten categorieën wordt ingedeeld. Vuurwerk dat in de eerste categorie valt, is vuurwerk dat weinig risico met zich meebrengt en ook nog eens weinig geluid maakt. Fonteinen vallen in vuurwerkcategorie één, waardoor het een gebruiksvriendelijke vuurwerksoort is. Fonteinen zijn populair en vliegen vaak als hete broodjes over de toonbank. Wist je dat je bij Grootvuurwerk al een paar weken voor de jaarwisseling vuurwerk kunt bestellen in Rotterdam?

 

Fonteinen zijn siervuurwerk

Siervuurwerk is ieder jaar weer razend populair. Dat komt vooral omdat iedereen hiervan mee kan genieten: de kleurrijke lichten die alle kanten op spatten zijn een lust voor het oog. Je hebt verschillende soorten siervuurwerk. Bekende soorten zijn de cakebox, het single shot, de vuurpijl, compound vuurwerk en natuurlijk de fonteinen. De fontein is vuurwerk dat vanaf de grond verschillende ladingen vonkenregen de lucht in afvuurt. Sommige lichten komen tot wel enkele meters hoog! Fonteinen zijn populair bij gezinnen met jonge kinderen, maar stiekem geniet iedereen van het spektakel dat een fontein geeft. Bij Grootvuurwerk kun je deze fonteinen en ander vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel.