Webcollection
Image default
Groothandel

Wat is een omsnoeringsmachine?

Niemand gaat graag de hele dag producten omsnoeren en daarom gebruiken veel bedrijven een omsnoeringsmachine. Maar wat is omsnoering eigenlijk? Heeft u wel eens een pakket ontvangen waarbij de doos was verstevigd met een metalen of plastic band? Dit proces van verstevigen wordt omsnoering genoemd. Het dicht tapen van verpakkingen valt hier ook onder. Wat betreft omsnoeringsmachines zijn er vele opties mogelijk. Er bestaan namelijk handmachines, tafelmachines, en nog andere modellen. Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u alles voor omsnoering en toebehoren. Zo vindt u er bijvoorbeeld altijd een ideaal omsnoeringsset.

Het gebruik van een omsnoeringsmachine

Voor het gebruik van een omsnoeringsmachine hoeft u niet veel technische kennis te hebben of handleidingen door te spitten. Het zijn namelijk vaak machines die semiautomatisch of volledig automatisch hun werk doen. U levert de verpakkingen, producten of pallets aan en de machine doet de rest voor u. Als u een kleine onderneming runt, hoeft u niet voor een grote machine te kiezen maar kunt u een klein exemplaar aanschaffen. U zult al gauw merken hoe gemakkelijk het is om niet handmatig alles te hoeven omsnoeren. Voor grotere ondernemingen met meer ruimte zijn er natuurlijk grotere machines beschikbaar.

Veel verschillende soorten machines

Zoals hierboven kort aangegeven bestaat de omsnoeringsmachine in vele soorten en maten. Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u voornamelijk veel omsnoeringstafels. Deze zijn door middel van knoppen of voetpedalen vaak gemakkelijk te besturen. Met de aanschaf van een omsnoeringsmachine en omsnoeringsset zal u hoe dan ook u een hoop tijd en mankracht besparen. Vooral bij grote ondernemingen die aan de lopende band produceten moeten omsnoeren, zijn een omsnoeringsmachine en een omsnoeringsset essentiële onderdelen voor het productieproces.

Technische dienst, gratis bezorging en testperiode

Zo simpel is het. Fixpack Verpakkingstechniek heeft een eigen technische dienst die altijd klaar staat om u met uw machine te helpen. Het bedrijf levert duurzame en sterke machines, maar elke machine kan helaas toch eens een technische storing krijgen. Gelukkig kunt u dan de technische dienst bellen die het probleem voor u oplost. Een ander voordeel van dit bedrijf is dat het gratis bezorgd in Nederland én België. Voor een groot en zwaar apparaat als een omsnoeringsmachine is dit een handige service. Daarnaast heeft u ook een testperiode van een week waarbinnen u, wanneer u niet tevreden bent, kosteloos van machine kunt wisselen of deze retour kunt sturen. Zo doet u nooit een miskoop.