Webcollection
Image default
Hobby en vrije tijd

Grootste voorraad Industriële Vitrinekasten

Verzameling goed opgeborgen in een industriële vitrinekast

Heb jij een unieke, bijzondere verzameling? Dan verstop je deze verzameling toch niet in een afgesloten ruimte, zoals een zolder of berging? De industriële vitrinekasten van vitrinekasten.nl past bij elke soort inrichting. Doordat de vitrinekasten rondom voorzien zijn van glas, kun je erdoorheen kijken en blijft de kamer hierdoor ruimtelijk. En bovendien komt de verzameling goed tot zijn recht.

Stofvrij opbergen in een vitrinekast

Een hobby hebben is ontspannend. Dit moet natuurlijk ook zo blijven. Sommige verzamelaars zijn dagelijks met hun hobby bezig en daar hoort de schoonmaak van de verzameling ook bij. Heb je een stenen verzameling of spaar je bijvoorbeeld peper en zout stelletjes, dan is het een hoop werk om dit wekelijks af te stoffen. Maar bewaar je deze in een vitrinekast, dan scheelt dat een hoop schoonmaakwerk. Zo hou je meer tijd over om je verzameling uit te breiden. De vitrinekasten van vitrinekasten.nl zijn namelijk stofdicht.

Smalle en brede industriële vitrinekasten

De vitrinekasten van vitrinekasten.nl zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, namelijk: 40, 50, 60, 80, 100 en 120 cm. En bovendien zijn ze te bestellen in twee verschillende hoogtes: 182 en 200 cm. Om de keuze compleet te maken heeft vitrinekasten.nl ervoor gekozen om de industriële vitrinekasten te leveren in twee kleuren, namelijk in zwart en zilver en kan men ervoor kiezen om ze met of zonder verlichting te bestellen.

Vitrinekasten gemakkelijk te openen

De producent heeft goed gekeken naar de uitvoering van de verschillende breedte vitrinekasten. Daarbij is er ook rekening gehouden met het gebruiksgemak in de ruimtes. Een vitrinekast moet wel gemakkelijk te openen zijn voor iedere situatie. Zo levert vitrinekasten.nl vitrinekasten met de deur aan de voorzijde of zijkant, maar ook dubbele openslaande deuren en schuifdeuren. De klant heeft dus de mogelijkheid om een vitrinekast uit te zoeken die precies past bij zijn of haar situatie. Ten slotte kunnen de vitrinekast deurtjes afgesloten worden door middel van een sleuteltje.

Unieke vitrinekasten

Deze industriële vitrinekasten zijn uniek, omdat het bedrijf achter vitrinekasten.nl normaliter glas levert. Ze levert zowel hardglas als gehard glas. En je  raadt het waarschijnlijk al; deze vitrinekasten worden geleverd met hardglas en zijn dus super sterk. De vitrinekasten van vitrinekasten.nl gaan dus jarenlang mee en zijn nergens anders verkrijgbaar.

Bestelgemak

Vitrinekasten.nl heeft het assortiment goed gesorteerd in een webshop en doormiddel van een filter kan er gemakkelijk een keuze worden gemaakt. Het bestelproces is eenvoudig en de levering van de vitrinekasten lekker vlot. Kortom een aanrader voor de verzamelaar.

Voor meer info : https://www.vitrinekasten.nl/product-categorie/vitrinekast-industrieel/