Webcollection
Image default
Hobby en vrije tijd

Het leukste uitje op zondagmiddag voor het hele gezin vindt u hier

Samen met vrienden of familie op pad? Dan kunt u een uitje op zondagmiddag organiseren. Denk bijvoorbeeld aan leuke groepsactiviteiten en lekker eten. Dan is De Westernboerderij een perfecte match. Hier kunt u namelijk met het hele gezin terecht voor leuke activiteiten en een gezellige middag.

Voor grotere en kleinere groepen

Bij deze boerderij kunt u terecht voor een uitje op zondagmiddag met grotere en kleinere groepen. Voor ieder soort groep zijn er leuke en gepaste activiteiten te organiseren. Ook kinderen zijn welkom. Zij kunnen meedoen met bepaalde leuke groepsactiviteiten of zich vermaken in de speeltuin. U kiest zelf hoe uw middag eruit ziet. Als u speciale wensen heeft, kunt u contact opnemen met het bedrijf en zij zullen u zo goed mogelijk helpen. Hierdoor wordt uw uitje gegarandeerd een success.

Voordelig met een arrangement

Wilt u de hele zondagmiddag bezig zijn? Dan kunt u bijvoorbeeld meerdere activiteiten inplannen. Kies bijvoorbeeld voor paintballen en boogschieten. Er zijn verschillende leuke groepsactiviteiten waarbij u samen moet werken of juist tegen elkaar moet spelen. Door de brede keuze aan activiteiten zult u zich niet snel vervelen. Wilt u de middag afsluiten met een hapje eten? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met een buffet of barbecue. Hier kunt u gezellig en rustig even napraten over de middag. Wanneer u voor een arrangement kiest, is dit vaak voordeliger dan een losse activiteit boeken.

Reserveer en geniet

Om langs te kunnen komen bij De Westernboerderij voor een leuk uitje op zondagmiddag, zult u van tevoren een reservering moeten plaatsen. U kunt op de website een overzicht vinden van alle arrangementen. Het is ook mogelijk om te overnachten op deze locatie. Na het kiezen van een arrangement kunt u eenvoudig reserveren. Het team van deze boerderij zal u dan de hele dag begeleiden en klaar staan voor eventuele vragen.