Een bol.com tool voor inzicht in je online verkoop

Webcollection

Maak je voor je onderneming vaak gebruik van bol.com? Het is soms lastig om snel de cijfers van je online verkoop via een externe website paraat te hebben. Gelukkig heeft Vpara een handige bol.com research tool ontwikkeld. Zo heb je al je cijfers paraat en optimaliseer je eenvoudig de verkoop van je product. Door reviews, producten van concurrenten te bekijken en je potentiële omzet te berekenen weet je het maximale te halen uit de online verkoop van jouw product!

Wees een stap voor op je concurrenten

De bol.com research tool van Vpara heeft drie features. Met de WinstCalculator hoef je niet langer handmatig je cijfers te berekenen. Deze tool berekent je omzet, nettowinst, kosten en btw. Zo zie je welke investeringen zich uitbetalen en heb je altijd jouw cijfers bij de hand. De Product Tracker geeft je inzicht in de producten van overeenkomende verkopende partijen, zodat je makkelijker ziet welke investeringen je kunt doen voor je onderneming. Daarnaast berekent deze tool ook je potentiële omzet via bol.com en bekijk je je voorraad in een handig overzicht. Naast de WinstCalculator en Product Tracker heeft de bol.com tool ook een Review Tracker. Met deze functionaliteit lees je alle recensies van jouw product én die van je directe concurrenten. Zo zie je welke verbeterpunten klanten aandragen en speel je hier gemakkelijk op in. Wees je concurrenten een stap voor en schaf deze handige tool aan om alle data van je online verkoop via bol.com inzichtelijk te hebben.

Bestel het alles-in-een-pakket en ontdek de mogelijkheden van de tool

Wil je ook jouw product verbeteren en je product optimaliseren? Bestel dan deze bol.com research tool en ontdek de verschillende features. Bij aanschaf van deze tool ontvang je een alles-in-een-pakket met de WinstCalculator, Review Tracker en Product Tracker. Je start vervolgens een gratis proefmaand, waarin je al je vragen stelt aan de specialisten van het bedrijf en zo binnen no-time de software in de vingers hebt.