Webcollection
Image default
Internet

Linkbuilding werkt fantastisch!

Linkbuilding

Een hoge plek in de ranglijsten van google. Dat is iets dat iedere web eigenaar wel zou willen. Toch kunnen er maar tien websites op de eerste pagina terechtkomen. Dat doen zij ongetwijfeld door linkbuilding te gebruiken. Linkbuilding is namelijk de beste methode om dit te realiseren. Een goed bedrijf waaraan je dit kan uitbesteden is www.1gooddesigner.nl. Deze site is onlangs overgenomen door het roemrechte Webton, maar blijft wel als onafhankelijke website in de lucht. Bij dit bedrijf werken mensen die alles weten van het schrijven van de zogenaamde SEO teksten. Deze search engine optimalization teksten zijn de basis van linkbuilding en zorgen voor die hoge eindpositie. In een dergelijke tekst worden sleutelwoorden geplaatst. Dit zijn steekwoorden die zorgvuldig door ons worden uitgezocht maar als u een beter idee hebt dan zijn die ook meer dan welkom. Dergelijke woorden of groepen woorden worden binnen een bepaalde marge in die teksten geplaatst. Natuurlijk wel op een dergelijke manier dat de teksten helder en leesbaar blijven. Dit is in principe waar linkbuilding om draait. Als bezoekers op google naar deze steekwoorden gaan zoeken, zal blijken dat door ingewikkelde algoritmen die google zelf gebruikt voor zijn zoekprocessen, jouw site zeer hoog in de eindresultaten wordt weergegeven. Dat betekend voor jou een stuk meer bezoekers die hopelijk gebruik gaan maken van wat jou site dan ook te bieden mag hebben. De marge waarbinnen deze sleutelwoorden gebruikt moeten worden in deze teksten ligt tussen de anderhalf en 2 procent. Voor een tekst van bijvoorbeeld 900 woorden zal daarom bijvoorbeeld het sleutelwoord, als voorbeeld “linkbuilding”, tussen de 15 en 18 keer vallen. Dat lijkt veel, maar als de tekst eromheen zo wordt opgebouwd dat in dit geval “linkbuilding” het onderwerp is, dan zal het uiteindelijk nauwelijks opvallen. Deze techniek is in zijn geheel legaal en je kan er van uitgaan dat vrijwel alle websites die op de eerste twee pagina’s te vinden zijn op google gebruik maken van dit handige hulpmiddel. En we benoemen vaak google. Er is natuurlijk ook nog Bing en Yahoo. Ook voor deze sites geldt dat linkbuilding erg handig kan zijn. Deze sites zijn echter niet veel in gebruik, google heeft een monopolie van ongeveer 95 procent dus het is het belangrijkste om je daarop te richten.

Linkbuilding werkt fantastisch!

Neem eens een kijkje op onze website, het zal je meteen opvallen dat er veel websites jou al voorgegaan zijn. Kleine kans dat dit om concurrenten gaat want wij werken met een breed scala aan websites samen. We verwelkomen jou dan ook van harte en hopelijk raak je enthousiast van het idee omtrent linkbuilding. Je zult de uiteindelijke resultaten van de vele websites terug kunnen vinden op de site. Daaruit blijkt dat het ons vrijwel altijd lukt om ze dankzij de linkbuilding een plek te schenken op de eerste pagina. Er zijn maar liefst drie pakketten waaruit u kunt kiezen als je gaat voor linkbuilding via 1gooddesigner.nl

  • Het goedkoopste is het bronzen pakket. Je krijgt 80 backlinks waarmee je linkbuilding mee kan toepassen. Dit is eenmalig voor het bedrag van slechts 750 euro. Hierbij worden er 40 unieke SEO teksten geschreven die allen 2 keer een dergelijke backlink bevatten. Ze worden gehost op verschillende IP-adressen en alle links worden gelijkmatig geplaatst met een maximum van 10 per dag.
  • Voor het zilveren pakket betaal je slechts 1250 euro en dan krijg je maar liefst 140 backlinks voor de linkbuilding. Dat betekent 70 unieke teksten die speciaal door ons schrijversteam geschreven worden.
  • Het gouden pakket is natuurlijk het beste pakket die we kunnen aanbieden. Maar liefst 200 backlinks, 100 teksten en deze linkbuilding slechts voor het bedrag van 1750 euro. Je merkt dat naarmate de pakketten toenemen, de prijs gemiddeld omlaag neemt. Dus waarom zou je genoegen nemen met het bronzen pakket? Jij wilt toch ook voor goud gaan!

De beste manier is om linkbuilding te gebruiken en om daarbij verschillende sleutelwoorden te gebruiken. Door je te richten op verscheidene woorden heb je een grotere kans dat meer mensen je site zullen bezoeken omdat niet iedereen op hetzelfde woord zoekt. Wees dus slim en laat ons linkbuilding voor jou realiseren!

Volg ons op google+

Niet alleen maken wij gebruik van het sociale medium google+, ook kan je gemakkelijk met ons op andere manieren in contact komen. Bellen, mailen of door het contactformulier in te vullen. Bij ons kan het allemaal. We nemen altijd zo snel mogelijk contact op en willen je erg graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Ons kantoor is gevestigd in Hengelo dus daar ben je zeker welkom. Wacht niet te lang, want voor je het weet is een ander dankzij linkbuilding de nummer een op google. Je zult bij ons trouwens nooit te veel betalen. Wij hanteren namelijk de no cure no pay methode. Dat houdt in dat wanneer wij onze afspraken niet nakomen als het aankomt op linkbuilding, dan hoef je ons ook niets te betalen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een sleutelwoord al zo vaak gebruik is dat linkbuilding uitbesteden niet meer werkt. Gelukkig is dat bij ons nog nooit het geval geweest, maar mocht het zich dan toch ooit eens voordoen, niet getreurd, jij blijft kosteloos. Wij gaan trouwens nooit bij de pakken neerzitten en zullen altijd trachten om tot een goede oplossing van dit probleem te komen. Eventueel doen we dit zelfs in combinatie met een andere internettechniek namelijk zoekmachine marketing. Dan weet je zeker dat linkbuilding werkt!

Voor meer info : http://www.1gooddesigner.nl/