Webcollection
Image default
Internet

Wat u allemaal met een cloud werkplek kunt

Een cloud werkplek is toegankelijk voor iedereen die toegang tot het netwerk gekregen heeft. De werkplekeigenaar bepaalt wie toegang heeft en wie niet. Zo is het heel eenvoudig uw team samen te stellen en onuitgenodigde gasten buiten de deur te houden. Dankzij een Managed Service Provider is het mogelijk de vorderingen en prestaties van het team te bekijken in de digitale werkplek. Het gaat om opslag van digitale bestanden, plus toegang tot unieke programma’s.

Wat maakt een cloud werkplek uniek?

De digitale werkplek in de cloud is een platform voor teamleden en collega’s die onderling samenwerken, maar ook ieder afzonderlijk met een eigen taak bezig zijn en de voortgang van collega’s en het bedrijf als geheel dienen bij te houden. Het unieke van de cloud werkplek zit hem in zijn bijzonder toegankelijke karakter: het enige dat u nodig heeft om werkplek te betreden is een apparaat met internetverbinding zoals pc, tablet of laptop. In de cloud werkplek vindt u een geoptimaliseerde IT-omgeving voor het bedrijf.

Wat betaalt u aan een Managed Service Provider?

Werken in de cloud wordt ten onrechte vaak als ‘duur’ gezien. Bij de juiste aanbieder hoeft dat echt het geval niet te zijn. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe uitgebreid u cloud werkplek gaat worden: hoeveel programma’s moeten hier in staan? Hoeveel applicaties? Per pakket zijn de kosten anders. Cloudiction is een Managed Service Provider en biedt verschillende pakketten aan, stuk voor stuk voor scherpe prijzen.

Hoe ziet de digitale werkomgeving eruit?

De digitale werkomgeving van deze Managed Service Provider is een privéruimte voor uw bedrijf. Het werkt als een digitaal platform, waar u ‘lid’ van moet zijn voor u er toegang tot krijgt. Dat houdt in dat u, als eigenaar van het platform, bepaalt wie dit lidmaatschap krijgt en wie niet. Zo is het mogelijk te zorgen voor een rustige werkomgeving, afgesloten van de buitenwereld: een plek waar alléén relevante data te vinden is voor u en uw werknemers.