Webcollection
Image default
Marketing

Doe nu de website seo check

Om erachter te komen hoe jouw website ervoor staat in de Google zoekmachine kun je een website seo check laten doen. Als je een website seo check laat doen heb je een beter inzicht in hoe goed jouw website te vinden is in de resultaten van de zoekmachines. Kom er door middel van een website seo check achter of jouw website al goed te vinden is, of waar je nog op kunt verbeteren.

Hoe is jouw Google ranking?

Dat is een belangrijke vraag. Scoort jouw website goed in Google? Dan heb je wellicht een specifiek merk of product. Je hoeft je dan minder zorgen te maken om  SEO. Als jouw website niet zo goed scoort in Google, zul je daar iets aan moeten doen wil je meer bezoekers krijgen naar de website. Je wilt voorkomen dat mensen naar jouw product zoeken, en dan bij de concurrent op de website terechtkomen. Het liefst wil je zelf bovenaan staan in Google.

Zoekwoorden

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen intypen als ze in Google op zoek zijn een product, merk of dienst. Het is handig om te weten waar mensen op zoeken, hoeveel mensen dit doen en naar welke website ze dan uiteindelijk gaan. Komen ze op jouw website terecht, of juist op die van de concurrent? Laat een zoekwoordenonderzoek doen om antwoord te krijgen op deze vragen. Hoe hoger jouw website staat bij het zoeken van een relevant zoekwoord, hoe beter!

https://web-wings.nl/seo-scan/