Webcollection
Image default
Media

GTST nog steeds goed bekeken.

GTST erg populair

GTST is nog steeds één van de best bekeken Nederlandse soap series van dit moment. Goede Tijden Slechte Tijden is inmiddels al 25 jaar op de Nederlandse buis te zien en trekt dagelijks nog steeds honderduizenden kijkers.  Aan het begin van elk nieuw seizoen kijken dan ook heel erg veel mensen naar GTST. Bij de start van het nieuwe seizoen 2015/2016 keken maar liefst 1.7 miljoen kijkers.

Hiermee staat GTST op de 4de plaats van best bekeken tv programma’s. Het programma begon op 1 oktober 1990. In het begin kreeg de serie diverse kritieken te verduren. Door de enorme publiciteit trok de serie al snel veel kijkers. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds het best bekeken Nederlandse serie op televisie.

Eerste aflevering van GTST

Hieronder kunt u de allereerste aflevering bekijken van GTST.

Er zijn nog steeds acteurs in GTST die er 25 jaar geleden ook bij waren. Zo ook Jef, Linda, en Robert zijn nog steeds te bewonderen in de serie. De meeste acteurs zijn na lange tijd afwezig te zijn geweest weer terug in GTST. Dit geldt ook voor Linda die sinds kort weer te zien is in de soap.

Elke werkdag is GTST te bewonderen vanaf 20:00 uur op RTL4. Sinds dat het internet enorm uitgebreid is kun je de afleveringen van GTST ook online terugkijken. Vroeger was je verplicht om thuis te blijven. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer nodig. Via RTL4 en Kijk.nl kun je afleveringen terugkijken. 

Ben je erg benieuwd wat er de week erop of de dag erop staat te gebeuren dan kun je GTST spoilers of een GTST shortie bekijken. Voor mensen die erg nieuwsgierig zijn is dit erg handig. Voorheen kon je dit terug lezen in de tv gids.

Nieuwe Tijden

In de maand augustus zijn de eerste 40 afleveringen van de nieuwe serie Nieuwe Tijden uitgezonden. Daarna is de serie dagelijks te bewonderen bij Videoland. 

Voor meer info : http://gtstspoilers.com/