Webcollection
Image default
Mode en Kleding

De meest persoonlijke kapper in Arnhem

Stap bij deze fijne kapper in Arnhem binnen voor de perfecte coupe. Bij HEM & HAAR Kappers staat een team van professionele en gedreven haarstylisten klaar om alle haarwensen werkelijkheid te maken. Bent u toe aan een nieuwe haarkleuringen of een nieuwe model? Of wenst u graag uw baard te laten modelleren? Bij HEM & HAAR Kappers is alles mogelijk voor zowel dames als heren. Bij heren wordt gekeken welk model echt bij hem past. Bij HEM & HAAR Kappers is alles mogelijk, van trendy tot klassiek.

De perfecte stylist voor een metamorfose

Naast de reguliere behandelingen is deze salon ook de perfecte keuze als u een volledige metamorfose wilt ondergaan. Heeft u een speciale gelegenheid op de planning staan of wilt u écht een keer wat anders? Deze kapper in Arnhem staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en gedegen advies. Daarnaast wordt de haarstylist bijgestaan door een visagist van Douglas parfumerie om de metamorfose helemaal compleet te maken met make-up. Perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft of een jubileum.

Kwaliteitsproducten

Bij HEM & HAAR Kappers wordt gebruik gemaakt van de heerlijke producten van Schwarzkopf Professional. Dit merk, dat al meer dan een eeuw bestaat, staat bekend om zijn innovatieve en dynamische producten. Voor ieder haartype is een geschikt product te vinden, wat het zijdezacht maakt en volledig voedt. Hierdoor ziet het haar er na een behandeling met Schwarzkopf Professional altijd gezond en gevoed uit. 

Goed geschoold personeel geeft persoonlijk advies

Het volledige team van deze kapper in Arnhem is zeer goed geschoold. Bovendien volgen zij nog regelmatig opleidingen en cursussen zodat de stylisten altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. De kapper en visagist van HEM & HAAR Kappers geven u graag een nieuwe uitstraling na een uitgebreid persoonlijk advies. Gun uzelf een verwenmomentje met een heerlijke behandeling. Plan eenvoudig een afspraak bij deze fantastische salon.

http://www.hemenhaarkappersarnhem.nl