Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Energetix magneetsieraden met een helende werking

Voelt u zich niet zo goed of zit u niet zo lekker in uw vel? Kies dan voor Energetix magneetsieraden. Deze sieraden geven u meer balans en energie, minder stress en verlichting van pijn. Het is heel simpel: wanneer u ervoor kiest om deze magneetsieraden te dragen, merkt u binnen twee weken al een groot verschil. Al snel zorgen deze sieraden voor een grote verandering in uw leven. Omdat de kans groot is dat u niet meer zonder magneetsieraad de deur uit wilt nadat u de werking ervan hebt ervaren, zijn magneetsieraden in allerlei vormen en kleuren beschikbaar. Zo vindt u altijd een sieraad dat bij uw stijl en kleding past.

De werking van Energetix magneetsieraden

U vraagt zich misschien af hoe een sieraad ervoor kan zorgen dat u meer balans en extra energie krijgt, dat uw stress vermindert en dat uw pijn verlicht? Dit is een terechte vraag. De helende werking van Energetix magneetsieraden komt van de magneet die erin is verwerkt. Deze magneet verbetert uw bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof in uw bloed wordt opgenomen en de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierdoor krijgt u extra energie en een beter immuunsysteem. In de sieraden zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten verwerkt. Dit zijn zeer krachtige magneten die ervoor zorgen dat u langdurig kunt blijven genieten van uw magneetsieraad.

Maak eenvoudig kennis met de magneetsieraden van Energetix

Bent u benieuwd hoe Energetix magneetsieraden uw leven kunnen veranderen? Bekijk dan de webshop van Manita Everaers Energetix SWS, waar u vele verschillende magneetsieraden terugvindt. U kunt hier zelfs terecht voor magneetsieraden voor uw huisdier! Bestel een armband, horloge, ring of ander sieraad en probeer het uit. Als u nog twijfelt, kunt u ook kiezen voor een thuispresentatie. Manita van Manita Everaers Energetix SWS komt dan bij u thuis langs en laat de verschillende mogelijkheden aan u en uw gasten zien.

https://www.energetix-welzijn-sieraden.nl/

Gerelateerde artikelen

Laat uw garderobe stralen met mode van Marc Cain

Wanneer draag je een regenjas?

Opticien Optiek Verhoeven in Eindhoven: ook voor de kantoorbril