Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Laat uw garderobe stralen met mode van Marc Cain

Marc Cain, Joseph Ribkoff en andere ontwerpers waarvan u de creaties bij Penninkhof vindt, maken niet zomaar kleding. Bent u op zoek naar iets anders dan dat u gewoonlijk draagt, of naar een item dat uw persoonlijkheid helemaal doet uitkomen, dan bent u bij deze designers aan het juiste adres. Marc Cain, maar ook Joseph Ribkoff, bepaalt de laatste mode niet, maar volgt deze. Niet blindelings, maar met behoud van karakter en oog voor de vrouw die het in de toekomst zal dragen. Mode die uw garderobe laat stralen.

Onderscheidende mode

Doordat Marc Cain zich bewust losmaakt van de mainstream bewegingen in modeland, behoudt het merk zijn karakter en uniciteit. Hiermee onderscheidt het zich van de rest. Wanneer u gekleed gaat in kleding van Marc Cain, dan bereikt u daarmee hetzelfde. Mode is namelijk niet alleen een manier om qua uiterlijk gezien te worden, maar ook om uw persoonlijkheid te uiten. U kunt het zien als een vertaalinstrument van uw innerlijke belevingswereld. Draagt u mode die precies bij u past, dan zult u merken dat u zich positiever en zelfverzekerder voelt.

Trouw blijven aan uzelf

Marc Cain, Joseph Ribkoff en de andere ontwerpers die u terugvindt op de website van Penninkhof, bewijzen elk seizoen weer in staat te zijn om met behoud van hun karakter vernieuwend te blijven. Authentieke modelabels als deze bewijzen trouw te zijn aan zichzelf, in een huidige maatschappij waarin verwachtingen van buitenaf een steeds sterkere druk uitvoeren. Iets wat elke vrouw ongetwijfeld ook in zichzelf herkent. Marc Cain reikt u de hand en laat u zien hoe u trouw kunt blijven aan zichzelf, zonder voorbij te gaan aan de huidige modetrends.

Ontwerpen voor elke vrouw 

De ontwerpen die u in de webshop van Penninkhof ziet, zijn dusdanig vervaardigd dat zij uw positieve kanten benadrukken en onzekerheden over andere punten wegnemen. Dit gebeurt door middel van het materiaaltype, de pasvorm en soms ook de kleur of print. Dankzij het feit dat elke collectie zowel ingetogen, effen items als kleurrijke patronen voert, vindt elke vrouw de exacte stijl die haar definieert. Uiteraard kunt u de kledingstukken uit de diverse lijnen met elkaar combineren. 

https://www.penninkhofmode.nl/