Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Volg een vijf-daagse Mode opleiding bij Detex

Als je in de modewereld werkt of als dit iets is waar je altijd al van hebt gedroomd, dan is deze Mode opleiding zeker interessant voor jou. Tijdens deze opleiding Modeadviseur bij Detex Opleidingen in Doorn leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak. Je hoeft bij deze cursus niet over voorkennis te beschikken en de opleiding is dus geschikt voor een breed publiek! De modebranche is altijd aan verandering onderhevig en het is daarom van belang om de modewereld tot in de puntjes te begrijpen. Tijdens deze Mode opleiding leer je over de verschillende aspecten van kleding en leer je hoe je de klant altijd optimaal te hulp kan staan.

Het programma

De cursus duurt slechts vijf dagen en bestaat uit vijf onderdelen. Elke dag behandel je dus een nieuw onderdeel. Op dag 1 krijg je de module Visual Merchandising, waarin de nadruk ligt op het inrichten van de kledingwinkel. Op dag 2 is de module Textielwarenkennis aan de beurt. Bij dit onderdeel wordt er aandacht besteed aan de verschillende soorten materialen. Je leert bijvoorbeeld het verschil tussen kettinggaren en breigaren en hoe er van garen stof wordt gemaakt. De derde dag van deze Mode opleiding staat in het teken van Assortimentskennis. Een goede modeadviseur weet alles te vertellen over onder andere maatsoorten, pasvormen en de verschillende soorten jeans. Assortimentskennis gaat hierover, met als doel om goed te leren begrijpen waar het assortiment uit bestaat. Op dag 4 krijg je de training Imago Styling, waarin onderwerpen als kleur, silhouetbelijning en postuur besproken worden. Op de laatste dag krijg je tenslotte de workshop De Nieuwe Verkoper. Na deze workshop weet je jouw klant precies de juiste vragen te stellen. Het is per slot van rekening van cruciaal belang om te begrijpen waar de klant precies naar op zoek is.

Meer informatie en inschrijvingen

Zoals je wel ziet, leer je met deze Mode opleiding in korte tijd ontzettend veel over fashion en het verkoopvak. Na de vijf-daagse cursus maak je een examen. Als je slaagt, krijg je het diploma Detex Modeaviseur. De startdata van de opleiding zijn vanaf september dit jaar en de cursus is beschikbaar vanaf € 203 (exclusief BTW) per persoon. Bovengenoemde modules en workshops zijn hierbij inbegrepen; hetzelfde geldt voor de studieboeken. Detex hoopt jou graag in september te zien. Voor meer informatie en voor inschrijvingen raadpleeg je de website van Detex Opleidingen.

https://www.detex.nl