Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Zo kies je de perfecte sneakers voor jou

Schoenen kopen. Hoewel veel vrouwen er geen genoeg van kunnen krijgen, vinden veel mannen het eerder een last dan een lust. Heb jij nog nieuwe sneakers nodig? Wat dacht je bijvoorbeeld van Mason Garments sneakers? Zo kies je de perfecte sneakers voor jou!

Waarvoor ga je ze gebruiken?

Vraag jezelf allereerst af waar je je sneakers voor gaat gebruiken. Wil je er lange stukken op kunnen lopen? Dan is een goede dikke zool van groot belang. Wil je ze elke dag aan kunnen hebben? Dan kun je misschien beter kiezen voor wat neutralere kleuren. Wil je ze het hele jaar aan kunnen hebben? Dan kun je misschien beter voor een wat hoger en dikker model gaan. Stel op voorhand de eisen aan jouw sneaker goed vast.

Comfort

Sneakers zijn bedoeld als comfortabele schoenen. Heb je een mooie sneaker op het oog? Passen en een stukje op je potentiële nieuwe schoenen lopen is een absolute must. Don’t settle for less. Er zijn tal van heerlijke sneakers op de markt, dus de keuze is reuze. Is er één klein dingetje aan het irriteren? Doe het dan niet. Ga er namelijk maar vanuit dat dat met langere stukken lopen alleen maar meer gaat irriteren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ga voor kwalitatieve sneakers. Vaak weten ze in de schoenenwinkel wel bij welke merken je dan moet zijn. Bij voorkeur kies je van schoenen met echt leer. Kijk aan de binnenkant van de schoen ook even of de zolen gestikt zijn aan de schoen, of gelijmd. Schoenen met gelijmde zolen gaan doorgaans een stuk langer mee.

Jouw stijl?

Je wilt je schoenen zo veel mogelijk kunnen dragen. Wat is jouw stijl precies? Als je vaak op kantoor werkt kun je bijvoorbeeld het best voor een geklede sneaker in een niet al te opvallende kleur gaan. Sport Sneakers in felle kleuren zijn juist meer geschikt voor een street look.

Prijs

Last but not least: de prijs. Schoenen zijn absoluut geen items waar je op moet bezuinigen, omdat goede schoenen nou eenmaal belangrijk zijn voor je leefcomfort, maar vraag jezelf wel af: betaal ik bij deze schoenen voor kwaliteit, of voor het merk?