Laat een lesimplantaat verzorgen door een professionele en ervaren oogarts

Webcollection

Heeft u er genoeg van om de hele dag een bril of contactlenzen te dragen en wilt u graag de vrijheid ervaren om zonder te leven? Dan biedt een lensimplantatie de oplossing. Dit is een permanente kunstlens die uw bril of contactlenzen vervangt. Een hoogwaardige kunststof lens (lensimplantaat of implantlens) wordt dan in het oog geplaatst. Zit u eraan te denken om een lensimplantaat te nemen? Laat dit dan door een specialist doen. Een specialist zoals Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag.

Een professionele kliniek

Refractiecentrum Haaglanden is gelokaliseerd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Zij verzorgen graag uw lesimplantaat of ooglaserbehandeling voor u waarbij ze gebruikmaken van de modernste technieken. Ze hebben professionele en ervaren oogartsen in dienst die u perfect helpen bij uw lensimplantaties. Daarbij bieden ze twee verschillende soorten aan, namelijk:

  • Artisan lensimplantaat Door middel van een incisie van vijf of zes mm wordt er een kunststoflens geplaatst in de Voorste Oog Kamer. Vervolgens wordt de incisie gehecht, waardoor het even duurt voor het zicht weer goed is. Het plaatsen van een Artisan lensimplantaat wordt uitgevoerd onder plaatselijk of algehele verdoving.
  • Artiflex lensimplantaat

Door middel van een incisie van maar drie mm wordt deze lensimplantaat opgevouwen in het oog gebracht. De lens is namelijk erg flexibel en deze incisie hoeft zelden gehecht te worden. Het herstel is zeer snel en vrijwel direct na de ingreep is het zicht al goed. Met slechts een druppel verdoving kan de lensimplantatie worden uitgevoerd.

Vraag een gratis quickscan aan

Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u uitstekend terecht voor een ooglaserbehandeling of lensimplantaat. De kliniek voert behandelingen uit na een persoonlijk onderzoek waarna een behandelplan wordt opgesteld. Alvorens u besluit een lensimplantaat te laten plaatsen, kunt u eerst gratis en vrijblijvend een Quickscan laten uitvoeren. Maak online een afspraak en laat uw ogen analyseren!

https://www.refractiecentrum.nl/