Webcollection
Image default
Rechten

Zo kan je de Corona boete aanvechten jurist

Sinds 10 mei 2020 zijn in er meer dan 18.000 boetes opgelegd voor het overtreden van de opgelegde Corona regels. Ongeveer de helft van deze boetes is niet rechtsgeldig, dit is uit een onderzoek van NOS gebleken. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat minder dan 1% van de mensen bezwaar heeft tegen de boete. Dit betekent dat er veel mensen onterecht een boete hebben betaald. De Corona boete kan je aanvechten met een jurist. Lees hieronder meer.

Boete aanvechten is winbaar

Uit veel gevallen is gebleken dat de Corona boete aanvechten met een jurist de moeite waard is! Het grootste deel van de corona boetes is juridisch onjuist, waardoor deze boetes kunnen worden aangevochten. Zit niet stil, maar verdedig jouw basisrechten. Volgens het CJIB moet je hier niet te lang mee wachten en moet je binnen de wettelijke termijn van 14 dagen dit aanvechten. De boete is juridisch niet correct en het kost jouw geld. Stichting Corona Onderzoek kan je helpen met het aanvechten van deze onwettige boete!

De Corona boete aanvechten met een jurist

Zoals je hierboven al las kan Stichting Corona onderzoek je helpen bij het aanvechten van deze onwettige boete. Dit willen ze doen door hun jarenlange ervaring en diepe kennis over het juridische systeem. De Corona boete aanvechten met deze jurist is daarom het best wat je kan doen. Stichting Corona Onderzoek wil hun steentje bijdragen en gedupeerde helpen met deze onwettige regels.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/corona-boete-aanvechten/