Een specialist in haag- en bosplantsoen


Maak van uw groenproject een succes en kies voor Lodders Boomkwekerijen BV in Wernhout om uw bosplantsoen aan te schaffen. Deze kwekerij is al jarenlang gespecialiseerd in de kweek van haag- en bosplantsoen en hun specialisten beschikken over alle nodige kennis om de groei en zorg van bomen en planten optimaal te houden. Zo verzekert dit bedrijf u enkel de hoogste kwaliteit voor uw project. Heeft u planten nodig voor bosbouw, landschapsinrichting, wegenbeplanting en hagen in het kader van openbare groenprojecten? Dan bent u hier dus volledig in goede handen. Op de website van deze kwekerij vindt u een ruim assortiment aan bomen en planten, waaronder bosplantsoen, en alle bijbehorende informatie. Ontdek direct het ruime aanbod!

Een ruim assortiment aan planten voor diverse projecten

Allereerst kweekt dit bedrijf zowel loof- als naaldhout voor de Europese markt. De planten worden gekweekt volgens de Nederlandse én uiteraard de Europese richtlijnen en wetgeving. Bosplantsoen en landschapsplanten worden geleverd uit volle grond en in container. Ten tweede vindt u hier ook een uitgebreid assortiment aan sierheesters. Deze houtachtige planten voegen een sterke meerwaarde toe aan een tuin, park of landschap door hun bloemen, bladeren en/of vruchten. Ten derde mogen de haagplanten natuurlijk niet ontbreken. Deze kunnen hier zowel voor tuinaanleg voor particulieren als openbare groenprojecten worden aangeschaft. Hagen vormen immers overal een prachtige afscheiding! De genoemde planten uit het assortiment van Lodders Boomkwekerijen BV uit Wernhout zijn nog maar een greep uit het omvangrijke assortiment.

Een betrouwbare logistiek

Uiteraard hoort bij de levering van haag- en bosplantsoen ook een goede logistiek. Hier kunt u bij deze kweker dan ook te allen tijde op vertrouwen. Heeft u haag- of bosplantsoen nodig voor uw project en wilt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Bekijk dan nu de mogelijkheden op de website of neem contact op met de specialisten voor meer informatie.

https://www.lodders.nl/