Extra ruimte met een tuinhuis met veranda of overkapping

Webcollection

Als u kiest voor een tuinhuis met veranda of overkapping, dan kiest u voor extra ruimte in uw tuin. De tuinhuis gebruikt u voor de opslag van spullen en de overkapping of veranda gebruikt u voor ontspanning. Dat is een ideale combinatie. U bent beschut tegen weersomstandigheden en kunt als iedereen naar binnen gaat, zelf nog wat langer blijven zitten. Op deze manier haalt u het beste uit uw tuin!

Wilt u ook genieten van dat beetje extra luxe?

Kies dan ook nog eens voor een luxe tuinhuis met veranda of overkapping. Dat doet u bij Van der Heijden Buitenleven. Daar kunt u uw tuinhuis met veranda in iedere denkbare uitvoeringen laten leveren. U kunt het tuinhuisje compleet afstemmen op de stijl van uw woning en tuin. Zelfs als u een eigen bijzonder ontwerp heeft, kunnen zij dit in overleg leveren. Zij maken dan een persoonlijk ontwerp. Als u graag geniet van luxe, dan kunt u bij Van der Heijden Buitenleven kiezen voor de De Luxe of Excellent variant van hun tuinhuizen. Er is natuurlijk ook de Basic als u daar genoegen mee neemt. Dus welke variant wilt u? Een mooie veranda aan uw tuinhuis of gaat u liever voor de luxe overkapping voor uw tuinhuis?

Weet u al hoe uw tuinhuis eruit gaat zien?

Komt de veranda of overkapping aan de zijkant van de tuinhuis of komt het ervoor te staan? Wilt u kleine of grote ramen, wilt u een lichtstraat in de overkapping hebben en wilt u verlichting laten plaatsen? Wat u ook wilt, zij nemen het mee in het ontwerp. Weet u niet goed wat voor tuinhuis met overkapping voor u de beste oplossing is? Dan zullen de medewerkers van Van der Heijden Buitenleven gewoon met u meedenken om tot een mooie tuinhuis te komen die perfect bij u past. Dat is wel zo fijn. U wilt er immers gebruik van maken ter ontspanning.