Webcollection
Image default
Tuin en buitenleven

WAAROM DE HOUTEN KOZIJNEN VAN HENGELO KOPEN?

Bij houten kozijnen Hengelo bent u op het juiste adres voor al uw kozijnen van hout materiaal voor de bouw van uw huis, appartement, of tuinhuisje. Wij zijn gespecialiseerd in houten kozijnen en doen dit werk met veel passie en kunde reeds langer dan 30 jaar. We weten waarover we praten. Verder is ons personeel heel erg goed getraind om u van dienst te zijn met alle vragen en hulp die nodig zou willen hebben. We beschikken over alle typen houtsoorten die geschikt zijn voor kozijnen. In Hengelo zijn wij het enigste bedrijf met zoveel jaren ervaring en  ruim assortiment aan houten kozijnen. Wij bieden wat niemand anders in Hengelo u kan aanbieden. 

WORDEN DE KOZIJNEN OP MAAT GEMAAKT?

Bij houten kozijnen Hengelo is ons doel om u kant en klare kozijnen te leveren. U komt langs bij ons winkel in Hengelo of u bezoekt onze webwinkel en zoekt u naar het houtsoort wat u graag wilt. U kunt de afmetingen dan zelf bepalen en er ook laagje vernis of elk andere kleur voor laten plaatsen. De kozijnen die reeds op maat zij afgewerkt en minimale bewerkingen nodig hebben worden al binnen 24 uur geleverd. Kozijnen de volledig nieuw moeten worden vervaardigd naar uw model afmeting en houtsoort worden binnen 3 dagen geleverd aan huis. Bij houten kozijnen Hengelo vervullen wij de wens van de klant. 

LEVEREN JULLIE ALLEEN IN HENGELO?

Ons winkel is weliswaar wel gevestigd in Hengelo maar wij leveren in heel Nederland. Gezien het feit dat we het enigst bedrijf met zoveel variatie aan houten kozijnen bezitten in Hengelo zijn wij genoodzaakt om in heel Hengelo en zelfs daarbuiten te leveren. Onze levertijden zijn helemaal afhankelijk van de afstand waar het product geleverd dient te worden. Onze transportkosten zijn het laagste van heel Nederland omdat wij in vele aantallen leveren, wat ook u als cliënt ten goede komt.

 

Gerelateerde artikelen

Uw tuinwensen worden werkelijkheid dankzij de hovenier nabij Roosendaal

Een nieuwe rage de plateau loungesets

Een professionele hovenier in Nieuwegein vinden voor uw nieuwe tuin