Webcollection
Image default
Vakantie

Camping Le Parage in Noordwijk

Bent u een kampeerliefhebber en houdt u van een rustige camping? Een hele fijne en rustige camping in Noordwijk, Camping Le Parage, is dan een echte aanrader. Camping Le Parage beschikt over zo’n 20 plaatsen die erg ruim zijn. Op de plaatsen ligt mooi groen gras. Uw auto kunt u dichtbij uw campingplaats parkeren, op de parkeerplaats bij de camping. Honden zijn toegestaan bij ons dus uw trouwe viervoeter kan gezellig mee vakantie vieren. Ook aan kinderen is gedacht, er is een leuke kinderspeeltuin en er is een babyroom aanwezig. Op loopafstand is een gezellig pannenkoekenhuis, een aanrader om daar een bezoekje aan te brengen met uw gezin.  

Voorzieningen

De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen en heeft warme douches. Op het terrein is een kantine met een bar en televisie. Voor de sportievelingen onder ons is er een sportveld waar u uw favoriete sport op uit kunt oefenen. Op elke campingplaats zijn elektra-aansluitingen aanwezig. Watertappunten zijn verdeeld over de verschillende velden en mogen door iedereen gebruikt worden. Er is een wasserette aanwezig waar u uw vieze wasjes weer heerlijk schoon krijgt. Tegen betaling kunt u wifi krijgen, ideaal voor als u veel online bent. Camping Le Parage is geopend van 15 maart tot 1 oktober.  

Camping Sollasi in de Bollenstreek

Een andere prachtige camping in dezelfde omgeving is camping Sollasi. Deze camping in de Bollenstreek ligt aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout. Een prachtige plek tussen het strand, bossen en de bollenvelden. Vanuit camping Sollasi kunt u zowel wandelend als fietsend de mooiste plekken bezoeken. De Bollenstreek heeft veel mooie en leuke fietsroutes. Ook dorpen als Lisse, Noordwijkerhout en Hillegom in de Bollenstreek zijn de moeite waard om te bezoeken. Gezellig winkelen, een terrasje pakken of een ambachtelijk ijsje eten, de Bollenstreek heeft het allemaal! Wilt u juist de drukte uit en heerlijk genieten van de natuur? Ook dat kan uitermate goed in deze omgeving. Neem eens een kijkje op onze site, www.sollasi.nl. Hierop staan nog veel meer leuke uitjes die u allemaal in deze omgeving kunt doen.  

Voor meer info : https://www.sollasi.nl/