Vakantiehuis in Zuid-Italië met zwembad en een hedendaags Italiaans design

Luxe is de succesfactor voor een geslaagde vakantie. Een vakantiehuis huren in Cinque Terre of ergens anders in Zuid-Italië met zwembad is dan ook zeker een uitstekende plan. Deze zijn er talloze. Kies bijvoorbeeld voor een design villa. Een design villa heeft een duidelijke signatuur van een ontwerper, of dat nu binnen- of buitenshuis is. Ze hebben een hoog afwerkingsniveau met hoogstaand hedendaags Italiaans design. Liever naar een eiland? Kies dan voor een design vakantiewoning op Sicilië met zwembad. Ook daar zijn villa’s met prachtig design, die de echte wow-factor bezitten!

Een vakantie op maat met een vakantiewoning op Sicilië met zwembad

Hoe ziet uw droomvakantie eruit? Een verblijf in een vakantiehuis in Zuid-Italië met zwembad klinkt wel als iets uit een droom. Op de mooiste locaties en in de mooiste karakteristieke gebouwen. Of kies voor een vakantiewoning op Sicilië met zwembad. Maar de vakantie begint pas net bij de woning. Een vakantie in Italië kan helemaal op maat gemaakt worden. Precies zoals u het hebben wilt. Met mooie rondreizen, proeverijen en bezienswaardigheden. Alles wordt geheel op uw behoeftes afgestemd. Met verblijf in een prachtige vakantiewoning. Zo beleeft u geen standaard vakantie, maar een vakantie waar nog lang over nagepraat wordt; eentje die echt onvergetelijk is omdat deze geheel naar uw wens is samengesteld.

Met een groep een vakantiehuis in Zuid-Italië met zwembad huren: XXL villa’s

Een grote groep, zoals vrienden of familie, kunnen een vakantiehuis huren aan de Amalfikust. Of kies voor een aantrekkelijk vakantiehuis in het overige deel van Zuid-Italië mét zwembad. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar XXL villa’s. Dit zijn villa’s met een minimum capaciteit van 12 personen. Er zijn zelfs villa’s beschikbaar voor 50 personen. En dat allemaal in één luxe vakantiewoning, bijvoorbeeld op Sicilië, met zwembad natuurlijk. Er zijn veel verschillende soorten, typisch Italiaanse villa’s beschikbaar voor grote groepen, zodat u de vakantie door kunt brengen met iedereen die u liefhebt.

Voor meer info :