Webcollection
Image default
Verbouwen

De ideale toepassing van geluidsisolatie in uw plafond

Een spanplafond is de beste manier om geluidsisolatie in uw plafond toe te passen. Een specialist die dit perfect voor u kan doen is Hollandplafond. Dit bedrijf is gespecialiseerd in spanplafonds, spanwanden en de toepassing van toebehoren zoals verlichting. Al hun services vormen samen een totaalpakket dat u compleet ontzorgd wanneer u geluidsisolatie in uw plafond, oftewel een spanplafond, wilt laten maken. Wilt u eerst weten wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn? Dan komen de experts graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en alles aan u uit te leggen. U kunt dan ook direct uw wensen en budget bespreken. Bent u overtuigd? Dan gaan de specialisten van Hollandplafond op een nader overeen te komen moment voor u aan de slag.

Een spanplafond biedt vele voordelen

De geluidsisolerende werking van een spanplafond is ideaal voor panden waarin veel mensen leven en werken en waarin een traditioneel plafond veel galm veroorzaakt. Deze galm kan veel ergernis opwekken doordat het geluid de activiteiten op verschillende verdiepingen verstoort. Een spanplafond bevat een laag die de geluidsisolatie van het plafond genereert, doordat het geluid door deze laag wordt geabsorbeerd. Een goede geluidsisolatie is echter niet de enige reden waarom u voor dit type plafond zou moeten kiezen. De strakke, moderne en vooral fraaie uitstraling van het spanplafond is een aanwinst in iedere ruimte. Bovendien is dit type plafond zeer snel gemonteerd, waardoor dit de meest eenvoudige manier is om geluidsisolatie toe te passen.

Laat uw plafond binnen één dag monteren

Bent u geïnteresseerd in de toepassing van een spanplafond om meer woon- of werkcomfort te creëren? Neem dan contact op met Hollandplafond. De specialisten die hier werkzaam zijn hebben veel ervaring met de montage van een spanplafond en kunnen het vaak binnen één dag al monteren. Een adviesgesprek is mogelijk op locatie, maar u kunt ook langsgaan in de showroom van dit bedrijf in Woerden. Hier ontvangen de medewerkers u met een kop koffie en leggen zij de opties aan u voor.

https://hollandplafond.nl/