Webcollection
Image default
Verbouwen

Ga voor meer zekerheid en laat een bouwtechnisch onderzoek uitvoeren

Wellicht denkt u hier niet direct over na bij de aan- of verkoop van een pand, maar er kunnen diverse gebreken aan het pand zijn die u niet meteen zullen opvallen. Er kan iets mis zijn met de fundering, riolering of het metselwerk. Of bepaalde installaties kunnen niet helemaal in orde zijn. Als u dit niet op tijd laat onderzoeken, kan u voor hele onaangename (financiële) verrassingen komen te staan. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten! Het is daarom van harte aan te bevelen om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren door een specialist met ervaring. Dankzij een bouwtechnisch onderzoek komen namelijk allerlei bouw- en installatiekundige gebreken aan het licht én heeft u inzicht in de kosten die hierbij komen kijken. Maar bij welke specialist kunt u in dit geval dan het beste aankloppen?

Uw betrouwbare partner voor een bouwtechnisch onderzoek

Het antwoord is: bij Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis. Voornamelijk als u een pand in de omgeving van Rotterdam wilt aan- of verkopen, zijn zij dé ideale partner voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Tijdens een bouwtechnische keuring van uw pand in Rotterdam of omstreken onderzoeken inspecteurs het gehele pand. Van alle gebreken die zij ontdekken, maken zij vervolgens een compleet digitaal overzicht met kostenraming. Welke gebreken moet u zo snel mogelijk aanpakken en welke gebreken dienen op de langere termijn onder handen worden genomen? Deze specialist is volledig onafhankelijk én voldoet aan de NHG-normen, waardoor u ervan verzekerd bent dat u een betrouwbare partner in de arm neemt. In de toch al spannende tijd van de aan- of verkoop van een pand is dat wel zo prettig.

Wacht niet langer en maak een afspraak

Er zijn wellicht leukere dingen in het proces van de aan- of verkoop van een pand, maar toch is een bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren een cruciaal onderdeel. Wacht daarom niet langer en maak een afspraak met deze specialist uit Hellevoetsluis, omgeving Rotterdam, voor een bouwtechnische keuring van uw pand. Dan heeft u in ieder geval een zorg minder! U vindt de contactgegevens voor het maken van een afspraak op de website.