Webcollection
Image default
Verbouwen

Grote collectie aan golfplaten voor uw schuur of werkplaats

Goede prijs/kwaliteitsverhouding krijgt u altijd als u kiest uit een grote collectie dakplaten, zoals polycarbonaat platen of golfplaten, bij Huisman Gemert. Deze specialist heeft de bekende polycarbonaat platen, maar ook voor materialen voor het aanleggen van een golfplaten dak van staal, humanit of SVK is deze specialist de juiste partner. Het grote voordeel van polycarbonaat platen is dat zij licht doorlaten, zodat u voldoende daglicht heeft in uw schuur of werkplaats. Ook zijn de platen lichtgewicht. Heeft u liever stevige platen? Ook dit is mogelijk bij Huisman Gemert. Deze platen zijn ook geschikt voor stallen of opbergruimtes. Zo heeft de specialist verschillende platen voor allerlei doeleinden

Stalen polycarbonaat platen: stevig en lichtgewicht

Heeft u al gehoord van de voordelen van polycarbonaat platen? Bij deze golfplaten denken veel mensen aan lichtdoorlatende platen, bekend als golfplaten dak op schuurtjes, tuinhuisjes en werkplaatsen. Een variant hierop is de stalen polycarbonaat plaat, die nog lichter is dan standaard polycarbonaat. Deze plaat is niet lichtdoorlatend, maar heeft wel een zonwerende werking. Hierdoor wordt het in een gebouw voorzien van stalen polycarbonaat platen minder heet als in een gebouw met lichtdoorlatende polycarbonaat platen. Wilt u een nog betere zonwering? Dan kunt u dakbedekking van hout gebruiken, zoals betonplex platen. Er is ontzettend veel keuze in dakbedekking. Daarom is het logisch dat u wel wat advies kunt gebruiken over de meest geschikte golfplaten voor uw project. De specialisten van Huisman Gemert staan ook dan graag voor u klaar.

Golfplaten en polycarbonaat platen in verschillende varianten

Golfplaten zijn toepasbaar in verschillende situaties. Deze platen zijn ideaal als dakbedekking voor bijvoorbeeld stallen en schuren. Doordat de platen zo veelzijdig zijn, zijn er ook verschillende varianten golfplaten, gemaakt van diverse materialen. Het grote voordeel van golfplaten is, dat ze geluiddempend zijn in geval van regen of hagel, ze brandwerend zijn en hoog belastbaar. Dit maakt de uitstekende keuze wanneer u een dak wilt aanleggen. Golfplaten tegen voordelige groothandelprijzen koopt u bij Huisman Gemert. U kiest uw favoriet, voegt deze toe aan uw bestelling en rekent deze veilig af. Huisman Gemert zorgt er dan voor dat uw bestelling snel wordt bezorgd.