Hoe kunt u een cv radiator lek het beste dichten?

Merkt u dat de verwarming of verwarmingsketel lekt? Om grotere problemen te voorkomen, is het zaak dit snel op te lossen. Doorgaans schakelt u hier een loodgieter in. Maar waarom zou u de loodgieter bellen als u zelf het lek aan de cv radiator kunt dichten? Hoe u dit doet? Met de Repa Tech afdichtingsvloeistoffen van Leakfix kunt u lekkages voortaan zelf oplossen.

De voordelen van een cv radiator lek dichten met Repa Tech producten

Het grootste voordeel van de Repa Tech producten is dat u een lek aan de cv radiator kunt dichten zonder dan u veel geld kwijt bent aan een loodgieter. Daarnaast wordt het lek 100% gedicht en is het een blijvende oplossing. Deze reparatie is aanzienlijk sneller dan een conventionele leidingreparatie. Als u deze producten als ondernemer gebruikt, laat u een professionele indruk achter door een directe oplossing te bieden. Bovendien is hak- en breekwerk verleden tijd bij het verhelpen van een lekkage.

Volg dit stappenplan en u kunt uw cv radiator lek dichten

Via de webshop van Leakfix kunt u de Repa Tech afdichtingsvloeistoffen gemakkelijk te bestellen. Het is een vloeibaar product dat gemakkelijk in gebruik is, waardoor het dichten van een lek in uw cv radiator kinderspel wordt. Doorloop het volgende stappenplan en u dicht het lek binnen no time:

  1. Bepaal het watervolume van de boiler;
  2. Koppel de boiler los van de leidingen en maak een doorverbinding op de boiler;
  3. Neem het filter weg en reinig deze;
  4. Schud de afdichtingsvloeistof goed voor gebruik en pomp deze onverdund in de verhouding 1:200;
  5. Verwarm de boiler tot een temperatuur van 60 °C;
  6. Laat de cv pomp en de radiatoren goed ontluchten;
  7. Breng na ongeveer 5 uur de boiler op temperatuur;
  8. Reinig het gebruikte gereedschap met water om alle resten van de vloeistof te verwijderen.

Bestel uw producten en ga het lek aan uw cv radiator dichten!

Via de website van Leakfix kunt u gemakkelijk de Repa Tech afdichtingsvloeistoffen bestellen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over de producten, kunt u natuurlijk ook contact opnemen met deze specialist.