Laat een hoogwaardig RVS keukenblok plaatsen in uw (nieuwe) keuken


Zit u midden in een verhuizing of verbouwt u uw oude keuken en bent u op zoek naar een hoogwaardig RVS keukenblok? Bij Herman Thijs B.V. bent u ongetwijfeld in goede handen. Deze firma is een innovatief interieurbouwbedrijf gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. Al meer dan 85 jaar leveren zij allerlei totaalconcepten, geheel afgesteld naar wens. Het bedrijf levert maatwerk en opereert vanuit een duurzame werkwijze. Of u nu enkel een nieuw RVS keukenblok wilt laten installeren of een complete keuken wenst; met het vakwerk van Herman Thijs bent u verzekerd van een prachtige keuken.

Profiteer van deskundig advies en een professionele montage

Herman Thijs werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en binnenhuisarchitecten, die uw eisen en ideeën vertalen naar een passend ontwerp voor uw nieuwe keuken. Besluit u met de experts van Herman Thijs in zee te gaan? Dan bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. De professionals die werkzaam zijn bij Herman Thijs zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Zij voorzien u te allen tijde van deskundig advies en professionele montage. Bovendien zijn ze flexibel en denken ze graag tot in detail met u mee. Deze werkwijze draagt bij aan een voorspoedig werkproces en een hoogwaardig eindresultaat. De professionals van Herman Thijs staan klaar voor zowel bedrijven als particulieren uit Noord- Brabant en omgeving. Het bedrijf levert voornamelijk balies, bureaus, betimmeringen en ander vast meubilair op maat aan klanten op de zakelijke markt.

Ontdek nu direct de mogelijkheden

Op zoek naar een RVS keukenblok uit Tilburg? De specialisten van Herman Thijs beschikken over de juiste machines en hebben alle technische knowhow in huis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij zijn in staat om vrijwel elke interieurwens tot leven te brengen. Wilt u graag een kookeiland op maat? Of wilt u een complete keuken laten installeren en uw interieur onder handen laten nemen? Met het advies en de expertise van Herman Thijs is uw droomkeuken binnen handbereik. Neem contact op via de telefoon of mail en ontdek direct de mogelijkheden. Wat wordt het uiterlijk van uw toekomstige keuken?

https://www.herman-thijs.nl/