Laat uw glazen douchewand door deze specialist op maat maken

Webcollection

Wanneer u graag een nieuwe glazen douchwand en douchedeur wilt hebben, moet deze uiteraard passen in uw badkamer. Niet alleen qua interieur, maar ook zeker qua afmetingen. Geen badkamer is namelijk hetzelfde, waardoor het raadzaam is om uw glazen douchewand op maat te laten maken. Zo weet u zeker dat deze naadloos aansluit bij het interieur van uw badkamer. Uiteraard wilt u deze taak wel uit handen geven aan een betrouwbaar bedrijf. Een bedrijf zoals Langenhuizen Glasservice is u dan graag van dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van een glazen douchewand of douchescherm mét douchedeur. Precies zoals u wenst en volledig ontworpen voor uw badkamer.

De verschillende mogelijkheden

Uiteraard is het belangrijk dat uw glazen douchewand op maat ook echt past bij uw interieur. Daarom kiest u uit verschillende mogelijkheden bij dit bedrijf. Bepaal zelf het ontwerp, de diktes en de afwerking. Kortom: u bepaalt volledig zelf hoe het glaswerk samengesteld moet worden. Mocht u dit lastig vinden en graag professioneel advies willen, dan kunt u rekenen op de medewerkers van Langenhuizen Glasservice.

Het bevestigingssysteem

Zodra u het glaswerk heeft samengesteld, kiest u welk bevestigingssysteem u wenst. De glazen douchwand die u op maat laat maken kan namelijk op verschillende manieren bevestigd worden. Dit is geheel afhankelijk van de soort douche die u heeft. Zo zijn een of meerdere stabilisatiesteunen mogelijk of een bevestiging aan de nis met hoeksteunen en geleiders. Uiteraard adviseren de medewerkers u graag in deze keuze.

Vraag om advies

Heeft u het glaswerk en het bevestigingssysteem bepaald? Dan komen de specialisten van dit bedrijf uw nieuwe glazen douchewand gewoon bij u thuis monteren. In heel Noord-Brabant is het namelijk mogelijk om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken. Wilt u graag een glazen douchewand op maat laten maken? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

https://langenhuizen.nl