Spouwmuurisolatie, kiest u voor thermisch, akoestisch of allebei?

Maakt u ook al gebruik van spouwmuurisolatie? En heeft u ook al uw plafond laten isoleren? Nog niet? Lees dan snel verder. Wij vertellen u alles wat u moet weten over het isoleren van plafonds en muren. Er zijn verschillende redenen waarom u besluit om een spouwmuur of uw plafond te gaan isoleren. Wilt u in de winter dat het lekker warm is in huis? En in de zomer juist de warmte zo veel mogelijk buitenshuis houden? Dan is er sprake van thermische spouwmuurisolatie. Woont u in een drukke buurt en wilt u het liefst zo min mogelijk last hebben van de geluiden van buitenaf? Dan is het belangrijk om uw woning ook akoestisch te isoleren. Uw reden voor het isoleren van uw woning, is bepalend voor de isolatiemethode die u kiest. Zo zijn voor thermische isolatie de EasyPearls van Easycell een effectieve én voordelige optie. Wilt u echter dat uw spouwmuurisolatie zowel thermisch als akoestisch is? Dan kunt u het beste gebruik maken van Climaglass.

Plafond isoleren tegen verlies van warmte of koelte

Als eigenaar van een plat dak is het enorm belangrijk om uw plafond goed te isoleren. Wanneer dat niet het geval is, laat uw platte dak enorm veel warmte door. In de winter gaat de warmte naar buiten, waardoor uw stookkosten flink oplopen. In de zomer komt de warmt snel binnen, waardoor het maar niet lukt om verkoeling te vinden in uw woning. De producten van Easycell zijn een echte uitkomst voor iedereen die een woning met plat dak heeft. Dankzij deze producten kunt u uw plafond namelijk heel eenvoudig en efficiënt isoleren tegen verlies van warmte of koelte. Ook biedt dit bedrijf producten voor het isoleren van een spouwmuur. Zo heeft uw woning voortaan altijd een aangename temperatuur dankzij plafond- en spouwmuurisolatie.

Zonder ingewikkelde verbouwingen uw plafond of spouwmuur isoleren

Herkent u de volgende situatie: in de koude wintermaanden zet u de kachel steeds hoger, maar toch lukt het niet om het lekker warm te krijgen. Wanneer het eindelijk zomer is smelt u bijna weg in uw woning; het lukt maar niet om de hitte buiten te houden. Dan wordt het tijd om uw woning beter te isoleren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het plafond te laten isoleren, maar ook voor spouwmuurisolatie. Of u nu een spouwmuur of een plafond laat isoleren, de specialisten bij Easycell bieden een perfecte oplossing voor u. Met hun producten is het mogelijk om uw woning met slechts een simpele ingreep te isoleren. Dit houdt in dat u niet te maken krijgt met ingewikkelde verbouwingen. Snelle resultaten, zonder dat u uw hele huis overhoop hoeft te halen. Klinkt dat niet als de ideale oplossing?

Voor meer info :