Webcollection
Image default
Verbouwen

Stabilisatiezand voor kleine projecten

Bent u bezig met een klein bouwproject, zoals een vloer of oprit aanleggen? Voor het maken van een vlakke en stabiele ondergrond heeft u dan stabilisatiezand nodig. Dit is een mix van zand en cement. Door dit middel, ook wel stabilisatiemortel genoemd, aan te brengen onder de vloer of bestrating, wordt de ondergrond stabieler en verkleint u de kans op verzakkingen. Stabilisatiezand is ideaal voor straatwerk dat zwaar belast wordt, zoals opritten en terrassen. Zorg dat u een stevige ondergrond maakt en u heeft jaren plezier van een strakke oprit, recht terras of vlakke vloer.

Deskundig advies over hoeveelheden

Het kan lastig zijn om zelf in te schatten hoeveel stabilisatiezand u nodig gaat hebben. Daarom is het handig om hiervoor de hulp in te schakelen van een professional, zoals Multi Mortel Brabant. Dit bedrijf heeft een standaard mix voor stabilisatiemortel van 100 kilogram cement per vierkante meter. Op verzoek kan dit bedrijf echter ook met andere verhoudingen produceren. De hoeveelheid en de samenstelling van het stabilisatiezand worden computergestuurd berekend, waardoor de uitkomsten zeer nauwkeurig zijn. Zo krijgt u altijd precies het product én de hoeveelheid ervan die u nodig heeft.

Handige aanvullende producten

Multi Mortel Brabant levert niet alleen stabilisatiezand, maar ook handige aanvullende producten. Denk hierbij aan vezelversterking, glasvezel wapeningsnet, vertrager en afdekzeil. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor vloerenspecie en stampbeton. Zo heeft u snel alles in huis voor uw klus.

Kies voor bezorgen of afhalen

U kunt het stabilisatiezand afhalen bij de vestiging van Multi Mortel Brabant in Odiliapeel of het op uw locatie laten bezorgen. Dat laatste is natuurlijk erg handig, want zo hoeft u niet zelf te sjouwen met zware zakken. Bovendien heeft u dan snel de juiste hoeveelheid stabilisatiemortel in huis, zodat u spoedig aan de slag kunt met het leggen van een nieuwe vloer, oprit, fundering of vergelijkbare klus. Dat werkt wel zo efficiënt.

https://www.multimortelbrabant.nl/