Webcollection
Image default
Verbouwen

Uw nieuwe trap laten maken

Als u een nieuwe trap wilt laten maken, dan zoekt u natuurlijk een trappenbouwer die kwaliteit biedt. Zo weet u zeker dat uw nieuwe trap prachtig wordt en helemaal aan uw wensen voldoet. Kies daarom voor Timmerbedrijf Schenning. Deze specialist uit Eersel maakt al meer dan 25 jaar trappen maar ook verschillende andere timmerwerken. Ook voor werkzaamheden die nodig zijn voor een goede afwerking, kunt u uiteraard terecht bij deze experts. Denk hierbij aan schuren, schaven en aflakken. Zo kunt u op een veilige manier genieten van uw mooie nieuwe trap. Redenen genoeg dus om een nieuwe trap te laten maken door deze specialist.

Deze trappen zijn altijd van goede kwaliteit

De trappen van Timmerbedrijf Schenning zijn altijd van goede kwaliteit en u heeft de keuze uit trappen in diverse stijlen. Zo kunt u zelf beslissen hoe uw nieuwe trap eruit gaat zien. Kiest u bijvoorbeeld voor een vuren of een eiken trap? Moet uw trap een klassieke of juist moderne uitstraling hebben? Het kan allemaal! Uiteraard overleggen we graag uw wensen. Zo sluit de trap ook direct aan bij de rest van uw interieur. Om dit te kunnen garanderen, komen de specialisten eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en te bekijken wat uw smaak is. Dan weten ze precies hoe de trap eruit moet komen te zien. Vervolgens neemt Timmerbedrijf Schenning alles voor zijn rekening. Er wordt een ontwerp gemaakt, de trap wordt gemaakt en alles wordt netjes afgewerkt. Wilt u uw huidige trap laten restaureren? Dit kan ook bij deze expert. Ook hier wordt er bekeken wat er moet gebeuren en er wordt een plan van aanpak gemaakt. Dan weet u waar u aan toe bent.

Een kwalitatieve trap voor een lage prijs

Timmerbedrijf Schenning maakt meer dan alleen maar trappen! Ook bieden ze de beste service. Ze leveren producten van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Vervolgens worden de producten op een hoogwaardige manier geplaatst. De prijs-kwaliteitverhouding is daardoor uitstekend. Zou u een trap willen laten maken of wilt u iets anders laten doen? Vraag het de specialisten van Timmerbedrijf Schenning.

https://timmerbedrijfschenning.nl/