Welke PVC vloeren legt u in uw woning in Friesland?

Het is niet voor niets dat PVC vloeren zo populair zijn bij scholen in Friesland. Deze vloeren zien er mooi uit, zijn slijtvast en vereisen amper onderhoud. En dat is nog maar een begin van de redenen waarom menig schooldirecteur kiest voor de PVC vloeren van een specialist in Heerenveen. U profiteert namelijk van diverse voordelen en zijn de vloeren nauwelijks van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Bij Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland) vindt u een divers aanbod aan PVC vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een vloer met betonlook, prachtige visgraat PVC vloeren, een vloer met fraaie houtlook of tegelvloer. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan voorzien de specialisten nabij Heerenveen u graag van deskundig advies.

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw PVC vloeren van specialist dichtbij Heerenveen!

Het kopen van PVC vloeren is een geweldige keuze voor elke doe-het-zelver in Friesland. Als u zelf een beetje handig bent, kunt u deze vloer namelijk gewoon zelf aanleggen. Dat maakt de vloer voor u extra voordelig. Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de PVC vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland).

Ruim aanbod aan PVC vloeren bij specialist nabij Heerenveen

Heeft u met uw zoektocht naar de ideale vloer voor uw woning in Friesland nog geen resultaten geboekt? Dan vindt u het ongetwijfeld in het ruime assortiment aan PVC vloeren bij Braad Stoffering/Zonwering. Dit bedrijf is de enige echte specialist als het gaat om PVC vloeren in Friesland en omstreken. Hier heeft u de keuze uit een ruim en divers aanbod PVC vloeren van toonaangevende merken, zoals Quickstep en Moduleo. Deze merken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kies uit verschillende kleuren en modellen waardoor u gegarandeerd de PVC vloeren bij de specialist in de buurt van Heerenveen (Friesland) vindt waar u naar op zoek bent.

Voor meer info :