Webcollection
Image default
Vervoer en transport

Zakelijke taxivervoer Amsterdam

Zakelijk taxivervoer Amsterdam

Heb je al eens gekeken naar de taxibus Mercedes V-Klasse? Je komt zo wel heel goed voor de dag, zeker zakelijk gezien. Deze luxe grote taxibus vervoert jou geheel in een luxueuze stijl. Misschien is het nodig jou of je gasten naar Schiphol te brengen, maar wellicht is een later bezoek aan een restaurant of congres ook aan de orde. Je weet in ieder geval zeker dat het een fijn vervoersmoment zal zijn, binnen in deze prachtige bus. Veelal worden wij natuurlijk ingezet als Schipholtaxi Amsterdam, maar mocht je nu naar Groningen willen gaan dan is dit geen probleem.

 

Zakelijk ook scherpe en vaste tarieven

Schipholtaxi Service Amsterdam hanteert scherpe en vooraf vastgestelde tarieven. Dit geldt ook voor zakelijk vervoer, elke prijs is all inclusive. We houden van duidelijkheid en flexibiliteit, en helpen hierbij graag iedere klant die een taxi wenst. Een taxi nemen hoeft niet duur meer te zijn. Door vooraf te reserveren stel jij ons in staat onze mensen efficiënt in te zetten. En zie je gelijk terug in onze goedkope taxiprijzen. Wettelijk gezien zijn de taxiprijzen vastgesteld, jouw taxi mag dus nooit duurder zijn dan deze tarieven. Wij kunnen jou blij vermelden dat onze taxitarieven lager liggen dan de wettelijke richtlijnen.

 

Wat mag een Schipholtaxi kosten?

Zoals hierboven genoemd bestaan er wettelijke richtlijnen. Een taxitarief mag dus in geen enkel geval hoger liggen. De overheid bepaalt samen met de taxibranche wat deze taxitarieven zijn. Deze maximale tarieven gelden landelijk. Schipholtaxi Amsterdam rekent beduidend minder dan de maximale prijzen. Maar stap jij zonder te reserveren lukraak bij een wachtende Schipholtaxi in, dan is het maar de vraag wat jou uiteindelijke prijs zal zijn. Reserveren is hoe dan ook zeer sterk aan te raden.

 

Onze taxitarieven

Onze vakbekwame chauffeurs en goed onderhouden taxi’s worden zeer goed ingepland voor de vele gewenste Schipholtaxiritten. Vanuit elke plaats in Nederland is het mogelijk van onze taxidienst gebruik te maken. We rekenen een kilometertarief per postcode. En hoe verder jij van Schiphol Airport af woont, hoe lager deze kilometerprijs is. Maak vrijblijvend op deze website een berekening voor jouw Schiphol taxirit. En wat je ook uiteindelijk gaat doen, vermijd taxi’s met een taximeter. We willen jou een onnodig hoge prijs voorkomen.

Voor meer info :