Webcollection
Image default
Webdesign

Het traject dat doorlopen wordt bij het laten maken van een nieuwe website

Het traject dat doorlopen wordt bij het laten maken van een nieuwe website

Als u besluit een nieuwe website te laten maken, kijk dan eens op de website van Webactueel. Het traject van Webactueel, dat doorlopen wordt bij het maken van iedere nieuwe website, bestaat uit 6 onderdelen en is gebaseerd op een langdurige relatie. Wilt u een nieuwe WordPress website laten maken door Webactueel dan krijgt u van ons een 100% tevredenheidsgarantie. De website is dus pas echt af als u aangeeft dat alles naar wens functioneert en de website oogt zoals u deze voor ogen had. Uiteraard begrijpen wij dat u wellicht nog niet precies weet hoe uw nieuwe website eruit dient te gaan zien en daarom starten we met een uitgebreid intake gesprek.

Een intake gesprek bij Webactueel

Het intake gesprek bij Webactueel is vrijblijvend en geheel gratis. Tijdens dit gesprek geeft u aan waarom er een nieuwe website dient te komen en wat uw wensen zijn. Vanuit onze kant kunt u verwachten dat wij met u meedenken en u eventueel wijzen op valkuilen in uw plan. Na dit zeer uitgebreide intake sluiten wij af met het geven van een advies. U kunt rustig nadenken over ons advies en ons later beslissen of u het laten maken van een nieuwe website aan Webactueel wilt uitbesteden of toch verder gaat kijken.

De website ontwikkeling kan starten

Zodra u zegt: Ja ik wil mijn nieuwe website laten maken bij Webactueel! Dan starten wij met het ontwikkelen van de website. We verzamelen de nodige informatie en werken de 5 stappen van ons stappenplan uit. Dit stappenplan kunt u bekijken op onze website zodat u ook weet waar wij in de komende 2 weken mee bezig zijn. Na maximaal 2 weken volgt de conceptbespreking.

Tijdens de conceptbespreking geeft u aan wat u nog veranderd wilt hebben

U heeft een nieuwe WordPress website laten maken door Webactueel. Het concept is inmiddels al af en dat heeft u even rustig kunnen bekijken. Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar uw mening en bevindingen. Tijdens de conceptbespreking horen we graag nog wat u veranderd wilt zien worden. Na de conceptbespreking kunnen we dan gaan starten met het finetunen.

Het finetunen kan beginnen, uw nieuwe website is bijna klaar!

Uw feedback en onze eigen ondervindingen verwerken we tijdens het finetunen. We willen net zoals altijd natuurlijk de ultieme, kwalitatief goede website opleveren. We doen ons uiterste best om dat ook voor elkaar te krijgen met uw nieuwe website.

100% tevreden, de oplevering kan plaatsvinden

Na het finetunen is uw nieuwe website nu echt klaar. Zowel u als wij zijn 100% tevreden. De website wordt na uw goedkeuring direct online gezet en het ontvangen van online bezoekers kan beginnen!

Ook na oplevering stopt onze relatie niet

Nee na oplevering begint de relatie tussen ons en onze klanten pas echt! We gaan kijken hoe de nieuwe website zijn werk doet, zien wij verbeterpunten dan bespreken we dat direct met u. Bovendien kunt u op elk gewenst moment ons om hulp vragen.

Telefoon reparatie laten uitvoeren in Den Haag? The Phone Clinic klaar terwijl je wacht binnen 30 minuten (met en zonder afspraak).

Voor meer info : https://webactueel.nl/