Webcollection
Image default
Wijn

Dé wijnhandel in Arnhem voor iedere wijnliefhebber

Bij een speciale gelegenheid hoort natuurlijk een goede wijn. Bij Tax Wijn, een wijnhandel in Arnhem, vindt u gegarandeerd de wijn die u nodig heeft. Hier vindt u namelijk de lekkerste wijnen van de bekendste wijnhuizen. In de winkel zijn meer dan 350 verschillende soorten wijnen te koop, waaronder 25 biologische wijnen. Zoekt u een zeer speciale wijn? Dan heeft u hier zeker een grote kans van slagen, want Tax Wijn heeft vaak wijnen waarvan wereldwijd nog maar één fles verkrijgbaar is. De echte wijnkenners van deze wijnhandel helpen u graag met het vinden van de wijn die perfect past bij uw gerecht of feestelijke gelegenheid. Neem plaats aan de wijntafel en geniet van een verrassende wijnproeverij. Zo vindt u bij deze wijnhandel in Arnhem zeker de perfecte wijn die u lekker vindt en binnen uw budget past. Bezoek de winkel en ervaar de uitstekende service zelf.

Ook online wijn bestellen is mogelijk

Wanneer u niet kunt langskomen in bij deze wijnhandel in Arnhem, kan Tax Wijn u toch voorzien van de beste wijn. U kunt namelijk eenvoudig online bestellen. In de webshop kunt u kiezen uit port wijnen, rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, whisky’s en gedistilleerde specials. Ook kunt u de proefdoos van de maand bestellen. Dan wordt u, voor maar €62,50, verrast met zes verschillende flessen wijn. In de proefdoos zit standaard witte, rode en rosé wijn. Wilt u liever een doos met uitsluitend witte, rode of rosé wijn bestellen? Dan maakt Tax Wijn graag een proefdoos naar uw wens.

Perfect als uniek cadeau

Bij deze wijnhandel in Arnhem kunnen ze u ook voorzien van een bijzondere wijn die u cadeau kunt geven aan vrienden, familieleden of collega’s. Iedere wijnfles wordt hier sierlijk verpakt. Hier worden speciale verpakkingen en kisten voor gebruikt, die altijd mooi papier en een feestelijke strik bevatten. Ook in de webshop kunt u cadeaus bestellen. Geef aan welke wijn u cadeau wilt geven en deze wordt in een stevige beschermdoos naar de gelukkige ontvanger gestuurd.

https://www.taxwijn.nl/