Webcollection
Image default
Winkelen

Dé expert in vloeren in Bussum en Hilversum

Een vloer is de eyecatcher in iedere woning. Deze valt immers meteen op bij binnenkomst. Wanneer u dus een nieuwe vloer laat leggen, is dan het ook begrijpelijk dat u alleen de beste kwaliteit wilt. Kom daarom naar een vestiging van Vivante Bekenkamp: dé specialist op het gebied van maatwerk vloeren. In de uitgebreide collectie met prachtige merken vindt u gegarandeerd de vloer die aan al uw wensen voldoet. Om vloeren te bekijken, kunt u onder andere terecht in de showrooms in Bussum en Hilversum. Kom langs en ontvang persoonlijk advies van vloerexperts en interieurstylisten.

Een zeer ruim aanbod aan vloeren

U heeft uiteraard uw eigen stijl en uw woning heeft dan ook een uniek karakter. Iedere woning en bewoner is anders en daarom heeft Vivante Bekenkamp een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei vloeren. Zo vindt iedereen hier de perfecte vloer voor zijn of haar woning. Wilt u bijvoorbeeld een vloer van vinyl of heeft u liever een vloer van pvc of linoleum? Vloeren van deze en andere materialen kunt u allemaal bewonderen in de showrooms van Vivante Bekenkamp, onder andere in Bussum en Hilversum. Ook kunnen de medewerkers u hier alles vertellen over de vloeren en u adviseren bij uw keuze. Heeft u dus geen idee welk type vloer perfect staat in uw keuken, slaapkamer, woonkamer of ander vertrek? Kom dan inspiratie opdoen in de showroom en laat u adviseren door de vloerexperts.

Laat uw vloer professioneel leggen

Kom vloeren bekijken in Bussum of Hilversum en sta versteld van de vele mogelijkheden voor uw woning. Heeft u een keuze gemaakt? Dan wilt u natuurlijk dat uw vloer netjes gelegd wordt. Ook dit kunt u overlaten aan de specialisten van Vivante Bekenkamp. Zij bezorgen de vloeronderdelen bij u thuis en leggen hier een prachtige vloer mee. De vloer wordt strak en nauwkeurig gelegd, zodat deze er uitstekend uitziet en lang meegaat. Zo heeft u jaren plezier van uw nieuwe vloer.