Op een spelende manier leren door de HABA eerste spellen

In het aanbod van Carrabas speelgoed zijn vele verschillende HABA eerste spellen te vinden. Deze zijn speciaal voor kinderen vanaf twee jaar, waardoor uw kinderen spelenderwijs leren. Een spelletje met uw zoon of dochter is zo niet alleen harstikke leuk en gezellig, maar ook heel leerzaam. Tijdens het spel ‘Iene, miene, mij’ leren de kinderen alles over kleuren en dieren. Of kies voor een spel als ‘Beer Op Wacht’, die ideaal is voor het slapen gaan. Bent u benieuwd naar andere producten die vallen onder de reeks HABA eerste spellen? Bekijk dan eens de webshop van deze specialist. Zij zorgen er altijd voor dat u vindt wat u zoekt.

U heeft uw producten van de HABA eerste spellen reeks snel in huis

De reeks HABA eerst spellen zijn bij uitstek geschikt om u kleintjes vanaf twee jaar spelenderwijs te laten leren. Keuze bestaat uit spellen die herkennen en stimulier. Leer uw kinderen om samen te werken of stimuleer het geheugen en de concentratie. Wat voor spel u ook zoekt, bij Carrabas speelgoed vindt u het. Via de webshop bestelt u uw artikelen heel eenvoudig online. Als u voor 15.00 uur het gewenste product bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u het spel de volgende dag nog in huis heeft. Uw kinderen vanaf twee jaar kunnen zo snel spelenderwijs leren!

Cadeautje? Laat uw HABA uit de eerste spellen reeks inpakken

U heeft binnenkort bezoek bij uw kennis die een kindje van drie jaar heeft. Het is niet de bedoelingen dat u met lege handen aankomt daar. Daarom bent u op zoek naar een cadeau voor de zoon of dochter van uw kennis. Carrabas speelgoed heeft de perfecte oplossing voor u! Deze specialist heeft namelijk een uitgebreid assortiment met HABA spellen uit de reeks eerste spellen. Deze spellen zijn perfect voor kinderen vanaf twee jaar. Heeft u een keuze gemaakt? Dan is het fijn als het cadeau bij u thuis wordt afgeleverd ingepakt en wel. Bij de specialist heeft u de mogelijkheid om uw cadeau gratis in te laten pakken in luxe cadeaupapier.