strandlaken

Strandlaken

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent voor de meeste mensen dat ze heerlijk gaan genieten van de zon en van het feit dat ze niets hoeven te doen. Dit kan natuurlijk bij mooi weer heel goed in Nederland, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op vakantie te gaan naar een land waarvan u zeker weet dat u er van mooi weer zult kunnen genieten. Waar u ook naar het strand gaat, het staat vast dat u niet alleen over geschikte badkleding moet beschikken, maar ook over een goed strandlaken. In het zand liggen is immers niet bepaald een pretje, u blijft natuurlijk graag liever schoon. Een strandlaken is daarvoor de ideale optie. Natuurlijk kunt u ook een gewone handdoek meenemen, maar deze is vaak niet lang en breed genoeg, waardoor u er net niet helemaal oppast en het zonnen toch een stuk minder ontspannen wordt. Als u nog niet in het water bent geweest is het natuurlijk niet echt een heel groot probleem als uw benen in het zand moeten liggen, maar als u al terugkomt van het zwemmen en u gaat dan op een te korte handdoek liggen, dan zal er allemaal zand aan uw benen plakken. Met een lang strandlaken hebt u van dit probleem absoluut geen last. Een strandlaken is namelijk in zeer grote maten verkrijgbaar, waardoor er eigenlijk wel voor iedereen een maat te vinden is die geschikt is voor de lengte van het lichaam. Zo hoeft u nooit met een deel van uw lichaam onder of boven een extra lange handdoek uit te steken en weet u zeker dat u niet uw benen hoeft te schuren met al het zand dat er aan komt te plakken als u eenmaal in het water bent geweest. Een strandlaken is wat dat betreft dus ideaal.

Alternatieven voor een strandlaken

Sommige mensen kiezen er echter toch liever voor om geen strandlaken mee te nemen. Zij vinden deze te groot en te zwaar voor in hun tas. Vrouwen die graag licht reizen, kunnen er natuurlijk voor kiezen om een sarong of wikkelrok mee te nemen als zij naar het strand gaan. Dit heeft als voordeel dat u gewoon het kledingstuk dat u draagt kunt gebruiken als laken om op te liggen. Maar dit heeft ook als groot nadeel dat deze zanderig wordt. Gaat u weer van het strand weg, dan zult u dus eerst het kledingstuk flink uit moeten kloppen, anders hebt u de rest van de dag last van het zand dat er in zit. Hebt u een strandlaken bij u, dan hebt u hier uiteraard helemaal geen last van. Een ander voordeel van een strandlaken ten opzichte van een sarong of wikkelrok is dat deze dikker is. Dit betekent dat als u er op gaat liggen nadat u gezwommen hebt, een strandlaken niet helemaal doorweekt raakt van uw natte badkleding en dat is natuurlijk wel zo prettig. Dit is ook een groot nadeel als u weer van het strand wilt gaan en u hebt op een sarong of wikkelrok gelegen met natte badkleding. Uw bikini of badpak kan dan al wel weer lekker gedroogd zijn in de zon, het duurt een stuk langer voordat het kledingstuk waar u op ligt ook weer helemaal droog is. De kans is dus groot dat u iets nats aan moet trekken op het moment dat u eigenlijk weg wilt gaan en dat is natuurlijk niet zo prettig. Een ander voordeel van een strandlaken is dat u ook meteen iets bij u hebt waarmee u zich kunt afdrogen als u uit het water komt. Zo hoeft u geen last te hebben van nat haar waar het water nog uit drupt, wat erg lastig is als u even een boek wilt gaan lezen.

Veel voordelen

Het meenemen van een strandlaken naar het strand heeft dus veel voordelen:

  • u hebt meteen iets om u mee af te drogen
  • u houdt uw kleding droog
  • u krijgt geen zand in uw kleren
  • hij is lang genoeg voor uw hele lichaam, dus u hoeft niet half in het zand te liggen

Vaak is het echter met drukke stranden wel een probleem om uw strandlaken terug te vinden nadat u gezwommen hebt. Het strand ligt er immers vol mee. Maar voor dit probleem is een handige en eenvoudige oplossing, u bestelt gewoon een strandlaken via Hippe Handdoeken. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment op dit gebied. U vindt bij hen niet alleen effen exemplaren, maar juist ook heel veel exemplaren met een bijzondere print erop. U kunt bij hen dus een strandlaken dat heel goed bij u past of met een tekst of afbeelding die u zeker niet zult vergeten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exemplaar met de tekst ‘Lekker belangrijk’ of ‘Sometimes when i’m alone, i google myself’. Dit zult u ongetwijfeld gemakkelijk terug kunnen vinden in de drukte. Houdt u niet van teksten, dan kunt u ook kiezen voor een leuke of bijzondere afbeelding zoals een spannende luipaard print of een afbeelding van twee mensen. Doordat er ook heel veel kleuren te krijgen zijn, is het echt mogelijk om een laken te vinden dat niemand anders heeft op het strand waar u ligt. En dat is natuurlijk wel zo handig, dan kunt u immers uw plekje wel zo gemakkelijk weer terugvinden tussen alle zonnebadende mensen en hoeft u niet zo lang te zoeken. Bij Hippe Handdoeken vindt iedereen een geschikt strandlaken.

Voor meer info : http://www.hippehanddoeken.nl/18-badlakens-strandlakens