Webcollection
Image default
Winkelen

Voetbal bekers als unieke sportprijzen kopen

Na afloop van een toernooi komt het speciale moment om de beker te overhandigen. Als organisator wilt u dit natuurlijk met trots kunnen doen. Met de voetbal bekers van Harrie Verkaik is dit geen enkel probleem. In het ongekend ruime assortiment is voor ieder toernooi of evenement een geschikte beker te vinden. Deze zijn leverbaar in allerlei maten en kleuren en geheel naar wens te personaliseren met een unieke tekst of uw eigen logo. Naast voetbal bekers kunt u hier ook alle andere mogelijke sportprijzen en relatiegeschenken kopen. Zowel online als in de showroom in Middelburg vertellen de medewerkers u graag alles over de mogelijkheden.

Graveerwerk op maat

Een voetbal beker is een uniek aandenken aan een wedstijd, toernooi of evenement. Daarom worden deze bekers vaak voorzien van graveerwerk. Voetbal bekers kopen bij Harrie Verkaik heeft als voordeel dat het graveerwerk veelal binnenshuis gedaan wordt. U krijgt dus niet te maken met extra levertijd. Daarnaast zorgen jarenlange kennis en ervaring ervoor dat uw persoonlijke tekst precies zo wordt weergegeven als u wilt. De voetbal bekers zijn voorzien van een speciaal plaatje, waarin de tekst met grote zorg wordt gegraveerd.

Online of fysiek

U kunt heel gemakkelijk online bestelling plaatsen. Daarbij kunt u uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Overleg via e-mail of telefoon is altijd mogelijk. Wilt u liever eens met eigen ogen de sportprijzen bekijken en direct advies op maat ontvangen? Dan is het ook mogelijk langs te gaan in de showroom en direct persoonlijk advies te krijgen van de klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Voetbal bekers kopen bij Harrie Verkaik is een ervaring op zich. U zult zich verbazen over het enorme assortiment en de mogelijkheden om de voetbalbekers geheel naar uw wens te laten maken. Daarnaast heeft dit bedrijf ook oog voor het milieu en heeft het daarom een speciaal aanbod van milieuvriendelijke producten.

https://verkaik.nl