Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Deursloten: welk slot moet ik kiezen?

Een veilig gevoel in je woning is altijd fijn, maar ook als je op vakantie gaat wil je dit. Zo wil je niet dat je van vakantie terugkomt en dat er iemand heeft ingebroken in je woning. Daarom moet je ervoor zorgen dat een inbreker niet makkelijk in je woning kan komen. Vaak kiezen de inbrekers ervoor om door je voordeur naar binnen te komen. Dit komt doordat je een slecht en versleten slot hebt. Het hebben van een goed slot is van een groot belang en Slotenmaker Nieuwegein kun je hier heel goed mee helpen. Zo kunnen ze kijken naar je huidige sloten en je advies geven over andere sloten die goed kunnen werken. Slotenmaker Nieuwegein heeft dan ook een aanbod in meerdere sloten van topmerken die genoeg weerstand bieden tegen een inbreker. Deze sloten hebben ook een PKVW keuring, dit betekent dat ze heel goed getest zijn op bijvoorbeeld kerntrekken. Dit is een methode die inbrekers gebruiken om het cilinder van het slot uit de deur te trekken. Slotenmaker Nieuwegein heeft deze sloten en deze kan je kopen voor een betere beveiliging van je huis. Deze worden dan door de slotenmaker gemonteerd en ook soms onderhouden.

 

Schakel Slotenmaker Wijchen in

Heeft er net iemand bij je ingebroken of kan jij niet meer in je huis komen doordat je een defect slot hebt? Schakel dan snel Slotenmaker Wijchen in die je snel kan helpen met je probleem. Zo hebben ze een 24/7 service waar je gebruik van kan maken en kunnen ze zorgen voor tijdelijke sloten. Ook kunnen ze een defect slot maken of openbreken zodat jij weer in je huis kan komen. Doordat er net is ingebroken en je wellicht kapotte sloten hebt, is het van belang dat je snel tijdelijke sloten hebt. Op deze manier kan je alsnog je huis afsluiten en hoef je niet bang te zijn. Zorg ervoor dat de slotenmaker die je wilt inschakelen erkend is en ervaren is op dit gebied. Ook kunnen ze je helpen met bijvoorbeeld een defect slot op je kluis en kunnen ze deze ook openbreken.

 

Inbrekers afschrikken

Naast dat je goede sloten hebt kan je inbrekers ook op andere manieren afschrikken. Kijk bijvoorbeeld naar een camera die je buiten je huis kan ophangen. Zo kan je altijd je huis in de gaten houden en ook de omgeving voor eventuele inbrekers. Naast een camera kan je ook kijken naar een goed alarmsysteem die je kan installeren in je woning. Dit zorgt ervoor dat inbrekers die in je woning zijn kunnen schrikken van het alarm en ook weer snel weg gaan. Ook heb je een speciaal alarm die ervoor zorgt dat de politie wordt ingeseind dat er een inbreker is in je woning.