Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Een haagbeuk zorgt ervoor dat u kunt ontspannen met veel privacy

Op zomerse dagen is niks lekkerder dan ontspannen genieten in uw tuin. Dit doet u natuurlijk wel het liefste met een beetje privacy. Met een haagbeuk kan dit verwezenlijkt worden. Een haagbeuk, ook wel de Carpinus Betulus genoemd, is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een groene tuin die ook tegelijkertijd voor een beetje privacy zorgt. Deze haagbeuk houdt zijn bladeren lang vast, ook in de winter, waardoor u heel het jaar door niet in het zicht zit. Mocht u er dus niet op zitten te wachten dat voorbijgangers een blik op uw tuin werpen, is dit de perfecte oplossing.

Wat kunt u verwachten van deze haagbeuk?

Het is natuurlijk wel zo fijn om eerste te weten waar u aan toe bent als u van plan bent een haagbeuk te planten in uw tuin. Daarom is het handig om precies te weten welke kenmerken passen bij de haagbeuk. De haagbeuk heeft een gladde stam en is een middelgrote boom. Als u een haagbeuk ziet, zult u al snel aan een beuk denken. Zowel de stam als de kruin hebben veel overeenkomst met dit type plant. Echter zijn deze twee bomen geen familie van elkaar. De enige overeenkomst die zij hebben, zijn de overeenkomsten op uiterlijk. De bloemperiode van de haagbeuk is in april en mei maar ook in de winter werkt deze haag ontzettend goed ter beschutting.

Kies voor een professioneel bedrijf

Als u een haagbeuk koopt, wilt u er natuurlijk wel worden gegarandeerd dat u een plant kiest met een goede kwaliteit. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u bij een deskundig kweker uw planten bestelt. Dit doet u het beste bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert. Deze expert heeft jarenlange ervaring in het kweken van verschillende boomsoorten. Hierdoor vormen zij de aangewezen partij voor deze klus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar de website.  

https://www.roelandskwekerij.com