Een opslagruimte huren in Utrecht

Webcollection

Iedereen heeft tegenwoordig de mogelijkheid om een opslagruimte in Utrecht te huren sinds Opslagman actief is op de markt. Zij verhuren namelijk een opslagruimte in Utrecht voor zowel particulieren als voor bedrijven, bovendien is het mogelijk om een berging te verhuren. Ik vind het een mooi concept, ook is het erg praktisch, want we hebben allemaal wel spullen in huis liggen waar we eigenlijk geen idee van hebben waarvoor te gebruiken, maar wat we toch niet weg willen gooien en bewaren. In veel gevallen ligt het huis dan al vol met spullen en is er geen ruimte meer voor overige spullen. In dit geval heeft Opslagman een oplossing voor het probleem, namelijk de externe opslagruimte waar we het net over hadden.

Een opslagruimte in Utrecht van Opslagman

Bij Opslagman is het dus mogelijk om een opslagruimte in Utrecht te huren en verhuren, ideaal toch, zo kun je standaard een opslagruimte huren en als je hem even niet nodig hebt kun je een huurder zoeken. Persoonlijk ben ik tevreden met Opslagman, ik huur nu al een tijdje een schuur op een industrieterrein nabij het UMC. Bovendien heeft Opslagman verschillende voordelen. Ze hebben opslagruimtes in verschillende groottes en bieden huurders een hoge service. Weet je niet precies hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Gebruik dan onze opslagvcalculator op de website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bovendien ben je verzekerd van de flexibiliteit van het bedrijf. Ze denken echt met je mee en komen zo tot de beste oplossing voor ieders situatie. Opslagman heeft verschillende vestigingen en richt zich naast Utrecht ook op Veenendaal en Amerongen. Wist je dat Opslagman ook de spullen direct bij jou op locatie kan ophalen? Informeer naar onze chauffeur met verhuiswagen. 

Meer weten over Opslagman?

Wil u meer weten over Opslagman? Ik kan hen alleen maar aanbevelen, want ik geniet al jaren van een opslagruimte in Utrecht van hen. Mooi plekje heb ik en er wordt regelmatig gevraagd of alles nog in orde is en al het administratieve werk nemen zij voor hun rekening. Met ruim 16 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de kwaliteit die Opslagman u biedt.

 

Voor meer info :