Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn voor in de zomer

Bent u op zoek naar een vliegengordijn of insectengordijn voor in de zomermaanden? Het is een makkelijke oplossing als u het huis koel wilt houden, maar geen trek heeft in vervelende insecten zoals vliegen of muggen in huis. Met de gordijnen van Torresol zit u helemaal goed, want die zien er ook nog eens heel fraai en vrolijk uit. Dat betekent dat u veel minder last zult hebben van vliegen en andere insecten in huis, en dat u dus met een gerust hart de deur open kunt houden. Wilt u meer weten over deze oplossing? Lees dan verder.

Een vliegengordijn of insectengordijn

Vliegen in huis, dat is geen pretje. Een insecten- of vliegengordijn is een elegante oplossing: goed voor het milieu, en hoogst effectief. Torresol maakt gordijnen die mooi dichtvallen, waardoor de vliegen er echt niet meer doorheen komen. Lijkt dat u ook wat?

Spaar het milieu, kies voor een gordijn

Gif is een erg effectieve manier om insecten te doden. Helaas doodt u daarmee veel méér dan alleen de vervelende vlieg waar u het op gemunt heeft. Wie er even over nadenkt, komt al snel tot de conclusie dat het eigenlijk geen goede oplossing is om gif in huis te gebruiken. Zeker als u kleine kinderen of huisdieren heeft, is een gordijn een veel betere oplossing. Voorkomen is immers beter dan genezen, en dat geldt ook voor insecten in huis.

Kies een gordijn met een leuke print

Torresol maakt gordijnen met vrolijke patronen en printen. Kijk online naar de verschillende prints, en kies er eentje uit die u mooi vindt. Of laat zelf een patroon in een insectengordijn verwerken. Zo heeft u in de zomermaanden niet alleen veel minder insecten in huis, maar ook een leuke en zomerse toevoeging aan uw inrichting. Wie een vliegengordijn ophangt in de deuropening, kan de deur gerust dag en nacht openzetten.

Gerelateerde artikelen

Verhuisbedrijf Ede

Met een onderhoudsproduct zorg je goed voor je teak tuinmeubels

Kiezen tussen donkere of lichte goedkope vloertegels