Geef uw huis een bijzondere uitstraling met een donkere houten vloer

Een donkere houten vloer bepaalt de sfeer in huis. Met zo’n donkergekleurde vloer maakt u het al snel gezellig. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Of u nu lichte of donkere kleuren heeft in huis, bij ALMA parket vindt u altijd de juiste houten vloer. Er is keuze uit verschillende kleuren en dessins. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Neem een bamboe houten vloer in huis en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Kent u de mooie bamboe houten vloeren en het vakmanschap door ALMA parket al? Die ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd. Na een grondige inspectie van uw huidige vloer kan uw bamboe houten vloer vervolgens gelegd worden. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling.