Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Haal sfeer in huis met een boomstamtafel

Niemand wil standaard zijn. Ook wanneer u uw huis inricht, geldt dat voor het interieur. Met een boomstamtafel van iQonya weet u zeker dat u opvalt. Dankzij het duurzame en massieve hout haalt u sfeer in huis en gaat u voor een klassieke uitstraling. Op een ambachtelijke manier maakt iQonya de tafels aan de hand van verschillende houtsoorten die op een duurzame manier verkregen zijn. Zo bent u niet alleen zeker van een uniek resultaat, maar weet u ook zeker dat gaat voor een duurzaam product. Kies daarom voor een boomstamtafel en haal een uniek meubelstuk in huis.

Op welke manier wilt u uw boomstamtafel op maat laten maken?

Het grote voordeel van een boomstamtafel? Dat u zeker weet dat u voor een unieke tafel kiest. Doordat de meubelstukken op maat worden gemaakt, krijgt u precies de boomstamtafel die u in gedachten heeft. En dat is wel zo fijn. Stem het geheel af op de rest van uw interieur en zorg dat de tafel perfect in het plaatje past. Heeft u een kleine of juist een grote kamer? Het zijn zaken waar iQonya rekening mee houdt als ze voor u aan de slag gaat. Zo weet u zeker dat de boomstamtafel altijd bij u past op het gebied van afmetingen én stijl. Of u nu kiest voor olijfhout, jeneverbeshout of cederhout, bij iQonya kunt u altijd rekenen op een prachtig resultaat.

Bekijk de mogelijkheden van een boomstamtafel in de showroom

Heeft u ideeën hoe uw boomstamtafel eruit moeten zien, maar zijn uw plannen nog niet concreet? Kom dan naar de showroom van iQonya en kijk uw ogen uit. Ontdek de mogelijkheden terwijl u zich laat informeren en adviseren door een van de specialisten van het bedrijf. Met een ambachtelijke tafel van prachtig hout, weet u zeker dat de boomstamtafel de eyecatcher wordt van uw woning. En dat wilt u tenslotte toch ook? Neem daarom contact op met de specialisten en zorgt dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Wilt u een boomstamtafel voor uw bedrijf? Ook dan krijgt u bij de specialist precies wat u voor ogen heeft.