Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een prachtige overkapping van Douglas hout

Het hout van de Douglas spar staat prachtig als tuinhout, bijvoorbeeld bij gebruik in een overkapping, schutting of andersoortig houtwerk. Het sterke doch lichte karakter van deze houtsoort maakt deze ideaal voor gebruik in de buitenlucht. Douglas hout biedt namelijk uitstekend weerstand tegen wind, regen en ander onstuimig weer. Het is bovendien een zeer betaalbaar en veelzijdig materiaal. Zo kunt u dus voor een aantrekkelijke prijs al het houtwerk voor in uw tuin fabriceren van Douglas hout. Dit zorgt voor een prachtig, bij elkaar passend buiteninterieur met een strakke uitstraling.

Waarom kiest u voor Douglas hout?

Douglas hout als materiaal is ideaal voor de bouw van een overkapping. Deze houtsoort is immers zeer sterk en duurzaam in zware weersomstandigheden. Verder heeft het als aantrekkelijke kwaliteiten dat de houtnerf recht loopt en stabiel is, om nog maar niet te spreken over de warme kleur van het hout. Daar komt nog bovenop dat deze houtsoort zeer onderhoudsarm is. Voor u is het natuurlijk het handigste als u Douglas planken op maat kunt bestellen voor uw overkapping. Bestelt u uw bouwmateriaal bij Elegant Wood, dan is dit zeker een mogelijkheid. Bij dit bedrijf vindt u houten planken in allerlei afmetingen. Het leveren van specifiek maatwerk is voor hen tevens geen probleem. Zo bouwt u direct een mooie overkapping van Douglas hout die perfect in uw tuin past. U geniet zo tijdens de hete zomerdagen heerlijk van de schaduw. Ook kunt u prima barbecueën zonder u zorgen te hoeven maken om regen.

De hulp van een expert inschakelen

Ook graag eens de mogelijkheden voor een overkapping van Douglas hout met een deskundige  bespreken? Brengt u daarom een bezoek aan de winkel van Elegant Wood te Sliedrecht. Hier kunt u het hele assortiment bekijken, alsmede uw wensen bespreken met de vakmensen die bij dit bedrijf werkzaam zijn. U kunt op de website alvast een blik werpen op het assortiment voordat u het komt bezichtigen. Ook kunt u online een afspraak maken voor uw bezoek aan hun showroom. Deze is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag – waar wacht u nog op? Kom langs!

https://www.elegantwood.nl/Elegantwood/