Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Kiezen tussen donkere of lichte goedkope vloertegels

Bij het aanschaffen van goedkope vloertegels heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren en formaten. Beide hebben een effect op de ruimtelijkheid van de kamer waarin u ze neerlegt. Uiteindelijk heeft de kleur van de goedkope vloertegels echter het meeste effect op de ruimte. Moet u in een kleine ruimte kiezen voor een tegelvloer met donkere vloertegels, of juist lichte vloertegels? En hoe zit het met de inrichting van de ruimte; heeft de kleur van de goedkope vloertegels eveneens effect op de verdere inrichting van de kamer? Hieronder staan enkele tips en trucs om te onthouden tijdens de aanschaf van vloertegels.

Donkere en lichte vloertegels

Bij Tegeloutlet Kroon in Meerkerk zijn er veel verschillende goedkope vloertegels verkrijgbaar, in allerlei kleuren en afmetingen. Zowel donkere als lichte vloertegels hebben positieve effecten op de ruimte waarin ze liggen. Het ligt er maar net aan op wat voor manier en in welk patroon ze zijn neergelegd. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om rekening te houden met welk effect u wil bereiken met de goedkope vloertegels. Een grote kamer kan gemakkelijk knusser worden gemaakt door gebruik te maken van donkere vloertegels. Daarentegen kan een kleine ruimte juist groter lijken door lichte vloertegels. Een al donkere kamer wordt het beste betegeld met lichte vloertegels.

Zorg voor een juist effect met een goede inrichting

Een woonkamer op een goede manier inrichten heeft niet enkel te maken met de meubels, maar eigenlijk vooral met de kleur van de vloer en wanden. Deze kunnen een groot verschil maken in de sfeer van de kamer. Wilt u graag experimenteren met contrast, dan kunt u het beste kiezen voor donkere vloertegels en lichtere meubels en wanden. Pas hierbij echter wel op dat de vloer niet te donker is en de meubels niet te wit. Dit kan zorgen voor een kille uitstraling van de ruimte. Een lichte vloer in combinatie met lichte wanden is tijdloos en dus altijd een goede keuze. Voor persoonlijk advies gaat u naar Tegeloutlet Kroon in Meerkerk en spreekt u een medewerker aan.

https://tegeloutletkroon.nl/