Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Laat een wandkast op maat maken door een ware specialist

Een wandkast op maat is geschikt voor verschillende ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gang om extra opbergruimte te krijgen of juist aan de slaapkamer om uw kleren op te bergen. Een wandkast op maat is voornamelijk handig om spullen uit het zicht op te bergen, zodat u niet het gevoel heeft dat het een rommel is in huis. Omdat een wandkast altijd maatwerk is om perfecte aansluiting te krijgen, is het belangrijk dat u voor het ontwerp vertrouwt op een specialist. Zo een specialist is JongWonen Kastsystemen uit Breda.

Maak een keuze uit de vele gerenommeerde merken

Wanneer u een wandkast op maat laat maken, is het belangrijk dat deze volledig bij uw ruimte aansluit. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de opbergruimte die u beschikbaar heeft. Bovendien zijn er geen gaten en kiertjes waar bijvoorbeeld stofvorming kan ontstaan. Daarnaast wilt u natuurlijk dat deze kast voor lange tijd meegaat. Daarom kiest u bij voorkeur een wandkast met onderdelen van kwaliteitsmerken. De specialisten bij JongWonen Kastsystemen uit Breda werken alleen met gerenommeerde merken, waaronder:

  • Battistella
  • D-Tec
  • Clei
  • Ubica
  • Winia
  • Wiemann
  • Homes
  • Arredokit

Ga langs bij de showroom

Heeft u nog geen idee hoe u de wandkast wilt inrichten of welke opbergruimtes u op maat wilt laten maken? Breng dan een keer een bezoek aan de showroom van JongWonen Kastsystemen aan de Haagdijk in Breda om inspiratie op te doen over het laten maken van een wandkast op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek geeft u aan wat uw wensen en eisen zijn, waarna u een advies op maat ontvangt. Samen met de adviseur bekijkt u de verschillende kastsystemen en -mogelijkheden om zo de perfecte wandkast op maat voor u te ontwikkelen. Weet u al precies wat u wilt laten ontwerpen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte op te laten stellen.  

https://kasten.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom Haagen & Partners uw verhuurmakelaar in Amsterdam moet zijn

Laat unieke meubels creëren bij deze meubelmaker nabij Breda

De rotanlamp bovenaan het lijstje met de mooiste sfeerlampen